Turkcell Superonline 100 TL 15 Mbps İnternet alınır mı?

Jugram

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 4 yıldır kullandığım 24Mbps kotalı internetimin bitmesine 10 gün kaldı, ben de Turkcell'i aradım. 15Mbps kotasız internet 100 TL, sizce alınır mı? Çalışana göre aylık 300 GB internet harcadığımızı söylüyor ve 15Mbps kotasız almamızı öneriyor. Daha yüksek paketlere de bütçem yetmiyor kullanan veya görüş belirtmek olan varsa beklerim. ^^

Arkadaşlar 4 yıldır kullandığım 24Mbps kotalı internetimin bitmesine 10 gün kaldı, ben de Turkcell'i aradım. 15Mbps kotasız internet 100 TL, sizce alınır mı? Çalışana göre aylık 300 GB internet harcadığımızı söylüyor ve 15Mbps kotasız almamızı öneriyor. Daha yüksek paketlere de bütçem yetmiyor kullanan veya görüş belirtmek olan varsa beklerim. ^^

24 Mbps hız aldığınıza göre VDSL altyapısındasınız. TürkNet'te 100 Mbps'e kadar sınırsız kotasız taahhütsüz internet ayda sadece 85 TL bir düşünün derim.

Yıl olmuş 2020, hâlâ 15 Mbps interneti 100 TL gibi fahiş bedellere satabiliyorlar. Yazıklar olsun alayına. Üstelik bunların hiçbirine gerekli işlem yapılmıyor.

Neyse, hangi firmaların altyapısı var binanızda? Kablonet varsa Kablonet'e bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı