Çözüldü Turkcell Superonline Bağlantı Problemleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

butjuan

Hectopat
Daha fazla  
Farkındayım başlıkta problemimi açık bir şekilde belirtemedim. Çünkü 3-4 kelimeye sığdıramadım problemimi. Yaklaşık 1 yıldır internetimle ilgili yaşadığım problem, bazı sunuculara erişemiyorum. Örnek vermek gerekirse 1 sene boyunca Windows 10'un güncellemesini yapamadım. Güncelleme %0'da kalıp öyle bekliyor. Oynamak istediğim oyunların Launcher'larını bazen indiremiyorum, indirsem giriş yapamıyorum. Bunun güncel örneği ise Epic Games Launcher daha önceden yüklüydü bilgisayarımda, bu 1 haftadır giriş yapamıyorum, hesabınıza giriş yapılıyor bölümünde kalıyor. Sadece oyunlarla sınırlı değil, bazı programlarında kendi web sitelerinden indirmesini yapamıyorum.
İnternet sağlayıcım Superonline'a defalarca belirttim problemi, belki on defa belirttim ama hiçbir geri dönüş olmadı. Bu 1 yıl içinde kullanmış olduğum paketin taahhütü bitti ve yeni pakete geçtim sorun hala aynı şekilde devam ediyor. Problemle ilgili kayıtlar tutuldu ancak geri dönüş yapılmadı. Bu sorunun yaygın bir sorun olduğunu fark ettim ama hiçbir çözüm yoluna rastlamadım internetde.
Şunu de eklemekte fayda var, bilgisayarımdan kaynaklı bir sorun olmadığına eminim, defalarca kez format attım çözüm olmadı. Ayrıca VPN kullanarak ya da telefonumun internetini bilgisayarımla paylaşarak çok rahat ulaşım sağlayabiliyorum dediğim sitelere ve sunuculara. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Çözüm
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yaklaşık 3 4 aydır.Superonline ı ne zaman arasam bağlantınız normal falan dediler.Lole giriş yapamıyorum mesela . Steam cloud eşitleme yapamıyor. İnternetten dosya indirilmiyor. Youtube hariç herhangi bir playerdan video açılmıyor,diziler filmler gibi.Ben de biraz araştırdım kesinlikle internet kaynaklı fakat tam çözüm bulamadım.Reset atınca ilk başta olmuş gibi oluyor ama sonradan düzelmiyor.Ben modemi tamamen resetledim yine çözülmedi.Ben de hala aynı problemi yaşıyorum superonline da çözümünü bulamıyor.
Hocam konu sahibiyim, sorunu modem'in arkasındaki küçük tuşa iğne ile basılı tutup resetleyerek çözdüm. Modem ayarlarım sıfırlandı ama sorun kökten çözüldü.👍
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı