Turkcell Superonline geçiş

kkylt

Megapat
Daha fazla  
Turnket kullanıcısıyım VDSL Türk Telekom altyapısı ıle 50-60 alıyorum. 100 TL ödüyorum bugün daha yeni binamıza cam kablo fiber bağlattı Turkcell ilk 6 ay 90 sonra 180 TL faturalama ile minimum 100 fiber internet ve modem verdiklerini söylediler çok uygun geldi sizin Superonline deneyimlerinizden yararlanmak isterim mantıklı olur mu?

Maksimum 100 verebilir. Aynısını Turknet 100 TL'ye yapıyor. Değişmeyin internetinizi tarifeniz zaten ne kadar fazla alabilirseniz o kadar veriyor aynı internete daha pahalı bir şekilde sahip olursunuz sadece.

Maksimum 100 verebilir. Aynısını Turknet 100 TL'ye yapıyor. Değişmeyin internetinizi tarifeniz zaten ne kadar fazla alabilirseniz o kadar veriyor aynı internete daha pahalı bir şekilde sahip olursunuz sadece.
Turknet VDSL ile bağlanıyor binaya Superonline kutu çekti fiber onun için sordum minimum 100 dediler ve modemde veriyorlarmış tahattüt olayı canımı sıktı sadece

Turnket kullanıcısıyım VDSL Türk Telekom altyapısı ıle 50-60 alıyorum. 100 TL ödüyorum bugün daha yeni binamıza cam kablo fiber bağlattı Turkcell ilk 6 ay 90 sonra 180 TL faturalama ile minimum 100 fiber internet ve modem verdiklerini söylediler çok uygun geldi sizin Superonline deneyimlerinizden yararlanmak isterim mantıklı olur mu?
Kaç mbps hız söylediler?

Benim süperonline deneyimim bu şekilde ve çok memnunum

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    23,4 KB · Görüntüleme: 52

Memnunum.

Dosya Ekleri

• 1644253360747.png
    1644253360747.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı