Turkcell Superonline ile alâkalı birkaç soru

frknkls29

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2014
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Allah'dan bi keder gelmesse bu yarıyıl tatilinde internet çekdirmeyi planlıyorum. Şuanda sorgulatmadım ama turkcell fiberoptik ağ var mı yok mu diyede bilmiyorum. Varsa superonline ile tanışın pakedi var ilk 3 ay ücretsiz sonraki aylar taahhütlü 24 ay 49.90 tl . O pakedi satın almak istiyorum. Sizden ricam kullananlarınız varsa beni bilgilendiriniz lütfen. Modem ücreti kurulum ücreti gibi ücretlendirmeler vb bilmem gereken şeyler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
 
Yaklaşık bir yıldır superonline kullanıcısıyım. Adil kullanım kotasını aşmadığın sürece kaymak gibi. Eğer aşarsan indirme yapmayıp film izlemediğin sürece pek hissetmiyorsun. Ama tabii oturduğun yerde superonline altyapısı şart.
 
Ben nerdeyse 3 yıldır kullanıyorum çok menmunum . Modem ücreti ile ilgili bi fikrim yok babam halletmişti onları ama genel olarak güzel .. Tavsiye ederim ...
 
Yarın turkcell bayiinden detaylı bilgi alacağım. Bi sorun çıkmaz inşallah. Ttnet'e gitmek istemiyorum. League of Legends oyuncusuyum ttnet'e pek sıcak bakmıyorum :)
 
Superonline ile tanışın pakedi ile ilk 3 ay ücretsiz demi internet?
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 344
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı