Turkcell Superonline kötü internet deneyimi

Altyapı sorunları için kime başvuracağım peki eğer varsa çünkü gerçekten bir fikrim yok ve nereden öğrenebilirim altyapı sorununu?

Evet, müşteri temsilcisini aradım hocam ADSL olduğunu söylediler ayrıca modem arayüzüne giriş sağlayamıyorum müşteri temsilcisinden kullanıcı adı ve parola istedim fakat 2 defa SMS geldi kullanıcı adı ve parola hatalı diyor. Her türlü hatalı diyor üstelik Turkcell'in Wi-Fi üzerinden giriş sağlamama rağmen.

Modem arayüzüne giriş kullanıcı adı şifresi modemin arkasında yazar. Bir de o şekilde deneyin.

Altyapı sorunları için kime başvuracağım peki eğer varsa çünkü gerçekten bir fikrim yok ve nereden öğrenebilirim altyapı sorununu?

Evet, müşteri temsilcisini aradım hocam ADSL olduğunu söylediler ayrıca modem arayüzüne giriş sağlayamıyorum müşteri temsilcisinden kullanıcı adı ve parola istedim fakat 2 defa SMS geldi kullanıcı adı ve parola hatalı diyor. Her türlü hatalı diyor üstelik Turkcell'in Wi-Fi üzerinden giriş sağlamama rağmen.

Superonline'nin yeterince ilgilenmediğini düşünüyorsanız, CİMER'e yazın bir de.

Modem arayüzüne giriş kullanıcı adı şifresi modemin arkasında yazar. Bir de o şekilde deneyin.
Modemde yazmıyor hani telefondan fotoğraf çekip atmaya üşeniyorum ancak genel arayüz kullanıcı adı ve parolası ''admin, superonline'' bunlara bile hatalı diyor ki zaten bunları da müşteri temsilcisi söyledi.

Superonline'nin yeterince ilgilenmediğini düşünüyorsanız, CİMER'e yazın bir de.
Hayır, ilgilenmiyorlar değil ama sorunum giderilmiyor her seferinde ilgileniliyor ancak ortada çözülen bir durum yok.

Modemde yazmıyor hani telefondan fotoğraf çekip atmaya üşeniyorum ancak genel arayüz kullanıcı adı ve parolası "admin, Superonline" bunlara bile hatalı diyor ki zaten bunları da müşteri temsilcisi söyledi.

Hayır, ilgilenmiyorlar değil ama sorunum giderilmiyor her seferinde ilgileniliyor ancak ortada çözülen bir durum yok.

Modem marka modeli nedir?

Turkcell tarafından bize verilen model markası: Zxhn H168a v2.1

Modemi resetleyip tekrar giriş yapmayı deneyin. Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun. Modem resetlenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı