LossSantos
Megapat
- Makaleler
- 1
Sıkıntı bende değil. CGNat'tan dolayı. Kim bilir kaç kişiyi aynı IP'ye atıyorlar da sosyal medya sitelerine giremiyorum. İzmir'de oturuyorum ve İzmir'deki çoğu arkadaşım bunu yaşıyor. MH'lerini aradığımızda hızınız normal deyip kapatıyorlarO dediğin sorunlar sende var. Bende hiç bir sıkıntı yok. Netflixte 4K yayını bile bilgisayarda hem televizyonda sıkıntısız izliyorum. Ben Kahramanmaraş'ta olmama rağmen valve sunucusuna 46 ping alıyorum. Daha ne olacak. Bence siz altyapınıza, fiber kablonuza, modeminize baktırın. Bu dediğiniz sorunların hiç biri bende yok. İzmir yada Manisa'da oturuyorsanız ve 18 ping varsa, bağlantınızda sıkıntı var.
Birkaç tane şikayeti atayım çünkü sorun bende değil. Hayırlı olsun internetiniz ona bir şey demiyorum, iyi günlerde kullanın ama dediğim gibi böyle bir sorun var ve düzeltilmiyor.
SuperOnline İzmir Ping Sorunu | DonanımHaber Forum » Sayfa 40
Bir süredir İzmir'de tüm ISS'lerde pinglerin sıkıntılı olduğunu görüyorduk. Son zamanlarda SoL için durum daha da kötüye gidiyor sanki. Önceleri 0-4ms - Sayfa 40
Superonline Bağlantı ve İnternet Şikayetleri - Şikayetvar
Superonline markasının bağlantı ve internet ile ilgili şikayetlerini okumak veya kendiniz yazmak için hemen tıklayın!
Superonline markasının bağlantı ve internet ile ilgili şikayetlerini okumak veya kendiniz yazmak için hemen tıklayın!