Turkcell Superonline mı Kablonet mi?

Dostum öyle markaya göre değil hem fiyat hem de altyapı uygunluk testi iste ona göre hareket et 24 ay taahhüt ile çekmeyen internetle pişman olma.

DOCSIS vardı Kablonet'de. Hala var mı bilmiyorum ama cihazları da kendileri de berbat.

Şu an Kablonet kullanıyorum 100 megabit olanını vadettikleri hızı veriyorlar alt yapında veya modeminde sıkıntı olabilir yeni modemler gayet iyi.

Dostum öyle markaya göre değil hem fiyat hem de altyapı uygunluk testi iste ona göre hareket et 24 ay taahhüt ile çekmeyen internetle pişman olma.

Şu an Kablonet kullanıyorum 100 megabit olanını vadettikleri hızı veriyorlar alt yapında veya modeminde sıkıntı olabilir yeni modemler gayet iyi.

Hangi modemi kullanıyorsunuz? 1 ay önce geçiş yaptım ve modemleri gerçekten rezalet.

Fiyatlar aynı hemen hemen. Hangi İnternet saglayıcısını tercih etmeli? Fiber satın alınacak.

Kablonet kullandığı teknoloji ve routinglerinden dolayı tercih edilmemeli Turkcell de aynı şekilde routingleri çok kötü ve inanılmaz derece kısıtlı internet DNS bile değişemezsiniz.

Fiyatlar aynı hemen hemen. Hangi İnternet sağlayıcısını tercih etmeli? Fiber satın alınacak.
126'yı arayıp sorunca ne diyorlar?
Daireye Kadar Fiber İnternet - FTTH - GPON ise
Kesinlikle Türksat Kablonet GPON.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı