Turkcell Superonline nasıl altyapı getiriyor?

xienion

Hectopat
Selam arkadaşlar. 1 aydır müstakil evime altyapı için uğraşıyorum. Kafama koydum artık takılan internet istemiyorum. Türk Telekom dilekçe falan umursamadı beni. Sonra Turkcell aklıma geldi. Minimum kaç kişi isterse altyapı gelir? Turkcell Superonline kullanan varsa nasıl altyapı getirdiklerini anlatabilir mi?

Selam arkadaşlar. 1 aydır müstakil evime altyapı için uğraşıyorum. Kafama koydum artık takılan internet istemiyorum. Türk Telekom dilekçe falan umursamadı beni. Sonra Turkcell aklıma geldi. Minimum kaç kişi isterse altyapı gelir? Turkcell Superonline kullanan varsa nasıl altyapı getirdiklerini anlatabilir mi?

Hocam önemli olan sana yakın yerde saha dolabının olmas eğer var ise ve gerekli görüşmeleri yaparsan getirebilirler.

Superonline fiber nerede diye aratıp yakınında kullanan site blok bina varmı kontrol edin.

Bana göre yeterli ama Superonline'nin yakında sistemi var mı en iyi onlar bilir.
Bu villalar tek cadde üzerinde ise daha rahat olur işiniz.

Ayrıca TurkNet ile görüştünüzmü hiç?

Villalar tek cadde üzerinde evet. TurkNet ile araştırdığımda altyapı ile uğraşmıyorlar altyapı varsa interneti getiriyorlar duyumu aldım. Türk Telekom'da 4 yıl bekleyenler varmış. Kafam karıştı.

Villalar tek cadde üzerinde evet. TurkNet ile araştırdığımda altyapı ile uğraşmıyorlar altyapı varsa interneti getiriyorlar duyumu aldım. Türk Telekom'da 4 yıl bekleyenler varmış. Kafam karıştı.

TurkNet konusunda aldığınız bilgi yanlış.
Şu anda cayır cayır GigaFiber getiriyorlar.

Benim binama kutu kablo çekildi hattın aktif olmasını bekliyorum.
Bence arkadaşlara sorun ya da Facebook'tan TurkNet'e mesaj atın çok net bilgi veriyorlar.

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku.

Benim ankastre ile saha dolabı arası mesafe 229m sizce fiber getirirler mi? Ben şuan VDSL hatta sahibim yani saha dolabı fiber aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı