Turkcell Superonline Yüksek Ping Sorunu

ryou

Femtopat
Turkcell Superonline kullanıyorum.
İzmir'de yaşıyorum fakat IP adresim Antalya'da gözüküyor. 7-8 ay öncesinde her şey normaldi ping değerlerim IP adresi yerim fakat sonra bir 5 gün internet gitti sonrasında IP adresim Antalya'da gözükür oldu. Normalde League of Legends TR serverında 24 ping alıyorken şimdi 50-60 ping alıyorum. West sunucusunda 60 civarlarında alırken şu an 90 civarlarında alıyorum bu sadece tek LoL için geçerli değil. Discord'a'da eu sunucuna bağlanırsam eskiden 55 ping olurdu şimdi 80-90'larda oluyor CGN IP havuzu diye bir şey varmış o olabilir mi acaba? Bu sorunu yaşayan var mı? Discord'da ekran paylaşırken bile lag oluyor. Aynı internet sağlayıcısını kullanan arkadaşım Speedtest'e 5 ping alıyor aynı apartmanda olmamıza rağmen.

Dosya Ekleri

• ip 1.png
    ip 1.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 114
  • unknown.png
    unknown.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 87
  • ip 2.png
    ip 2.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
  • speedtest 3.png
    speedtest 3.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 91
Yoğunluktan dolayı ne alaka İzmir'de yaşıyorum ip adresim Antalya'da gözüküyor aynı apartmanda her şeyi aynı olan arkadaşım speedteste 5 ping alıyor Tr serverında 24 ping alıyor Discord da 55 ping alıyor Ekran paylaştığı zaman Lag ı olmuyor
Benle alakası olmayan durum kesinlikle kablolu kullanıyorum interneti. Gps i kullanmak istediğim zaman beni Antalya'da gösteriyor onu bile doğru düzgün kullanamıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı