Turkcell vs Türk Telekom vs Vodafone

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır Turkcell kullanıcısıyım tarifemin bitmesine 60 gün kaldı ve yeni fiyatlar artık bel bükecek seviyede. Operatör değiştirmek istiyorum. Turkcell harici sizce hangisi daha iyi olur ve çekim güçleri nasıl?
Paketler ve fiyatlar nasıl?
Yardımcı olur musunuz?

Bende senin gibiyim 5 senedir Turkcell kullanıcısıyım fakat fiyatlardan dolayı Türk Telekom'a geçiş yapıyorum yeni gelenlere uygun tarifeler var bana göre Vodafone son seçenek ben Türk Telekom'a geçtim.

Türk Telekom genelde çok internet veriyor ve biraz daha ucuz ama her yerde çekmiyor. Çekim gücü olarak Vodafone daha iyi diye biliyorum ama en uygunu Türk Telekom.

Çekim gücü olarak en iyisi Turkcell hocam bence. Ben Turkcell kullanıyorum ve şu ana kadar çekmediği olmadı. Vodafone bazı yerlerde çekmeyebiliyor. Tabii paket fiyatları da tuzlu.

Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır Turkcell kullanıcısıyım tarifemin bitmesine 60 gün kaldı ve yeni fiyatlar artık bel bükecek seviyede. Operatör değiştirmek istiyorum. Turkcell harici sizce hangisi daha iyi olur ve çekim güçleri nasıl?
Paketler ve fiyatlar nasıl?
Yardımcı olur musunuz?
Kaç Gb'lık paket istiyorsunuz hocam?

Hiçbirinin fiyatı iyi değil çekim kalitesi de bulunduğunuz bölgede hangisi iyiyse o iyi oluyor. Turcell çekiyor da vodafone çekmiyor olabilir. Operatör değiştirmeden önce arkadaşlarınızın telefonlarıyla denemeniz sizin için daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı