Turkcell Yerine Operatör Önerisi

5 yıldır pttcell kullanıyorum paket fiyatları çok ucuz ve hizmet güzel

Ben 20 yıllık müşterisiydim bana saatlik 1gb, günlük 500dk haftalık 1gb gibi saçma saçma şeyler veriyordu.
Doğrudur, dediğim gibi yorum yapmam çok doğru olmaz çünkü daha 2 hafta bile olmadı neredeyse geçiş yaptığım.
her operatör iyi para ödeyen müşterisine bonkör davranıyor hediye konusunda.
Bu operatör bazında değil, tüm sektörlerde böyle. Kim ne kadar çok kazandırırsa o kadar fazla hizmet alır.

Bknz: Banka müşterileri.

Vodafone'un o yükleme şartını bilmiyordum kimse de söylememiş dediğiniz iyi oldu. Ama dediğiniz gibi arkadaşınız da siz de faturalısınız Turkcell ayrımcılık yapıyor hediye konusunda. Ben faturalı değilim. Sanırım Türk Telekom geçeceğim o zaman.

Cevabı Vodafone olmayan sorudur.
Çekim gücü, müşteriyi umursamazlık. 70 TL üzeri tarife yapmazsan hediye bile vermiyor pakedim 55 lira sınırsız whatsapp var her hafta sınırsız iletişim pass verip duruyor. Geçen kahve makinelerinde %1 indirim vermişti.
Arkadaşın hattı üzerine vodafone redbox kayıtlı her ay 200 tl + 2 numaraya da tarife yüklediği için her ay 20 GB hediye veriyor örneğin.

Turkcell tarifenize göreveriyor hediye. Platinum tarifeye geçerseniz iyi hediyeler veriyor. Onunda fiyatı malum 100+ TL

Sanırım cevap Türk Telekom olacak o zaman. Herkese teşekkürler değerli yorumları için.

Sanırım cevap Türk Telekom olacak o zaman. Herkese teşekkürler değerli yorumları için.
Bence bu tarifeye geçin; Selfy'nin Özgürce Sosyal Kampanyası

Bölgeniz de Türk Telekom (Avea) iyi ise harika bir tarife. Artı olarak tarifeye geçiş yaptıktan 2-3 gün sonra müşteri hizmetleri'ni arayarak blöfler üreterek en az %20 indirimi kapabilirsiniz. Buda 59₺ gibi bir fiyata tekabül ediyor, 59 Lira'ya 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya harika bence, hotspot kısıtı da yok ve de yüksek kaliteli video izleyebilirsiniz, kota dan düşme derdi yok.

Hocam dediğim gibi ben hangi operatör hiç para vermeden en bol hediye veriyor onu sordum. Paket almak isteseydim evet, Türk Telekom daha ucuz onu alırdım konu açmadan. Teşekkürler.

Vodafone'u mobil veri için öneririm. Hediye ikisinde de bol fakat hız da istiyorsanız Vodafone. Geçen gün 60 Mbps çıktı internet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…