Turkcell Yerine Operatör Önerisi

Arkadaşlar ben Turkcell kullanıyorum fakat faturalı değilim paket ihtiyacım olmadığından. Bazen internet dışarıdayken lazım oluyor. Turkcell hiç hediye vermiyor, kimse kusura bakmasın. Evet hız, kapsama, kalite iyi fakat ben hediye bol veren bir operatöre geçmek istiyorum. Turkcell'de GNÇ'liyim fakat çatlat kazanda ya 1 saat 1GB veriyor ki süre yetmiyor ya da 3₺'ye 1GB vs saçma hediyeler veriyor. Bip'te eskiden güzel hediyeler vardı ama kaldırmışlar. Salla kazana gelirsek sürekli Bip 1000 dk veriyor aylardır. Bir tek goller cepte iyi hediye veriyor ama o da şansa bağlı, bazen maçlar 0-0 bitebiliyor.

Türk Telekom Sil Süpür'de ve Vodafone Çark'a GB'lar konusunda bonkör diye duydum. Gerçekten öyleyse geçmek isterim. Öyle mi?
5 yıldır pttcell kullanıyorum paket fiyatları çok ucuz ve hizmet güzel

Ben 20 yıllık müşterisiydim bana saatlik 1gb, günlük 500dk haftalık 1gb gibi saçma saçma şeyler veriyordu.
Doğrudur, dediğim gibi yorum yapmam çok doğru olmaz çünkü daha 2 hafta bile olmadı neredeyse geçiş yaptığım.
her operatör iyi para ödeyen müşterisine bonkör davranıyor hediye konusunda.
Bu operatör bazında değil, tüm sektörlerde böyle. Kim ne kadar çok kazandırırsa o kadar fazla hizmet alır.

Bknz: Banka müşterileri. ;)

Daha 2. haftam o yüzden yorum yapmam zor. Ama arkadaşım 5 yıldan fazla bir süredir Turkcell faturalı müşterisi, onun Salla Kazan'dan hiç şikayet ettiğini duymadım. İlla bir sallamasında o anki ihtiyacını giderecek bir internet paketi çıkartıyordu çünkü.

Ek olarak hediye konusunda en bonkör firma Turkcell diyebilirim. Haftada veya ayda 4 defa ile sınırlı değilsiniz. Sadece Salla Kazan bile haftada 2 kere yapılabiliyor. Ek olarak bir sürü hediye kazanma yönteminiz var. Bildiğim kadarıyla Salla Kazan için yükleme veya paket yapma zorunluluğu bulunmuyor. Ek yöntemleri zaten paketten bağımsız yöntemler (Örn.: BİP)

Türk Telekom'da her Cuma günü Sil Süpür yenileniyor. Haftada 1 kere yapma hakkınız var, başka yok. Yükleme yapın veya yapmayın Sil Süpür hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. (1 yıl önce böyleydi, sonra değiştiyse bilgim yok.)

Vodafone eğer faturasız iseniz son 30 gün içinde yükleme veya Kolay paket alımı yapmadığınız takdirde size Hediye Çarkı hizmetini sunmuyor. Sürekli bir yükleme yapma zorunluluğunuz var.
Vodafone'un o yükleme şartını bilmiyordum kimse de söylememiş dediğiniz iyi oldu. Ama dediğiniz gibi arkadaşınız da siz de faturalısınız Turkcell ayrımcılık yapıyor hediye konusunda. Ben faturalı değilim. Sanırım Türk Telekom geçeceğim o zaman.

Cevabı Vodafone olmayan sorudur.
Çekim gücü, müşteriyi umursamazlık. 70 TL üzeri tarife yapmazsan hediye bile vermiyor pakedim 55 lira sınırsız whatsapp var her hafta sınırsız iletişim pass verip duruyor. Geçen kahve makinelerinde %1 indirim vermişti.
Arkadaşın hattı üzerine vodafone redbox kayıtlı her ay 200 tl + 2 numaraya da tarife yüklediği için her ay 20 GB hediye veriyor örneğin.

Hocam belli ki Turkcell hediye konusunda müşterilerine ayrımcılık yapıyor. Ben hiç hayatımda kazanmadım öyle hediye. 5 yıllık müşteriyim ama hiç faturalı olmadım. Bip 1000dk, günlük 1000 sms, 1 saat 1GB gibi saçma hediyeler veriyor sürekli.
Turkcell tarifenize göreveriyor hediye. Platinum tarifeye geçerseniz iyi hediyeler veriyor. Onunda fiyatı malum 100+ TL

Sanırım cevap Türk Telekom olacak o zaman. Herkese teşekkürler değerli yorumları için.
Bence bu tarifeye geçin; Selfy'nin Özgürce Sosyal Kampanyası

Bölgeniz de Türk Telekom (Avea) iyi ise harika bir tarife. Artı olarak tarifeye geçiş yaptıktan 2-3 gün sonra müşteri hizmetleri'ni arayarak blöfler üreterek en az %20 indirimi kapabilirsiniz. Buda 59₺ gibi bir fiyata tekabül ediyor, 59 Lira'ya 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya harika bence, hotspot kısıtı da yok ve de yüksek kaliteli video izleyebilirsiniz, kota dan düşme derdi yok.

Bence bu tarifeye geçin; Selfy'nin Özgürce Sosyal Kampanyası

Bölgeniz de Türk Telekom (Avea) iyi ise harika bir tarife. Artı olarak tarifeye geçiş yaptıktan 2-3 gün sonra müşteri hizmetleri'ni arayarak blöfler üreterek en az %20 indirimi kapabilirsiniz. Buda 59₺ gibi bir fiyata tekabül ediyor, 59 Lira'ya 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya harika bence, hotspot kısıtı da yok ve de yüksek kaliteli video izleyebilirsiniz, kota dan düşme derdi yok.
Hocam dediğim gibi ben hangi operatör hiç para vermeden en bol hediye veriyor onu sordum. Paket almak isteseydim evet, Türk Telekom daha ucuz onu alırdım konu açmadan. Teşekkürler.

Sanırsam Vodafone da Türk Telekom da hediye konusunda bonkör. İkisinden birine geçeceğim o halde. Geçiş yaparken ücret vs var mı? Ayrıca hat üzerime değil geçiş yaparken de hazır geçiyorken üzerime alma şansım var mı?

Vodafone'u mobil veri için öneririm. Hediye ikisinde de bol fakat hız da istiyorsanız Vodafone. Geçen gün 60 Mbps çıktı internet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı