Karşılaştırma Turkcell'den Vodafone'a geçiş yapılmasıyla kıyaslama ve inceleme

Geçen ay Vodafone'a geçiş yaptım. Geçiş yapmamın sebebi Turkcell'in fiyatlandırması ve çekim gücüydü. Vodafone 26 yaş altı özel 12+12 hattı 300 küsür TL ye aldım faturalı. Fiyatlandırması Turkcell'e nazaran iyi, denk gelirseniz daha da uyguna alabilirsiniz.
1 aylık kullanımım sonucunda, Vodafone'a Bayburt'ta oldukça kötü çekiyor. Ama yerden yere de değişiyor, okuldayken test yaptığımda 100 mbps veriyorken evde 20 veriyor.
Yeni hat aldığım için birçok hediye verdiler (3 aylık Amazon, YouTube premium, 6 aylık Vodafone pay bakiyesi, 100 TL her şey yanımda çek vs vs.) İnternet gayet iyi gidiyor Turkcell'de daha hızlı gidiyordu bence. Çekim gücünden memnun değilim. Yaşadığınız yere göre değişebilir, o yüzden kullananlara sorup da almak lazım. Bana kalırsa Turkcell alınacak en son seçenek. Eski kalitesi kalmadı. Netgsm çıkmış yeni, hem çok uygun hem de Turkcell altyapısını kullanıyormuş. Yeni hat alacaklara veya geçiş yapacaklara onu araştırmasını öneririm.

Son düzenleme:
Geçen ay Vodafone'a geçiş yaptım. Geçiş yapmamın sebebi Turkcell'in fiyatlandırması ve çekim gücüydü. Vodafone 26 yaş altı özel 12+12 hattı 300 küsur TL'ye aldım faturalı. Fiyatlandırması gayet iyi, denk gelirseniz daha da uyguna alabilirsiniz.
1 aylık kullanımım sonucunda, Vodafone'a Bayburt'ta oldukça kötü çekiyor. Ama yerden yere de değişiyor, okuldayken test yaptığımda 100 Mbps veriyorken evde 20 veriyor.
Yeni hat aldığım için birçok hediye verdiler (3 aylık Amazon, YouTube Premium, 6 aylık Vodafone Pay bakiyesi, 100 TL her şey yanımda çek vs.) İnternet gayet iyi gidiyor Turkcell'de daha hızlı gidiyordu bence. Çekim gücünden memnun değilim. Yaşadığınız yere göre değişebilir, o yüzden kullananlara sorup da almak lazım. Bana kalırsa Turkcell alınacak en son seçenek. Eski kalitesi kalmadı. Netgsm çıkmış yeni, hem çok uygun hem de Turkcell altyapısını kullanıyormuş. Yeni hat alacaklara veya geçiş yapacaklara onu araştırmasını öneririm.

İnternetin en yavaş ve en pahalı olduğu ülkedeyiz. Artık umursamıyor kimse çok.

Türk Telekom kullanıyorum babamın işi sebepli kampanyalı uyguna gelmese direkt ayrılırım. Burada Türk Telekom'la Google'da gezemediğim, wp mesaj atamadığım durumda/yerde Vodafone'li arkadaşım Reels izliyordu. Turkcellse işi tamamen paraya dökmüş durumda, icraatı boş ver kardeşim ver sen parayı diyorlar resmen. Ülkede geçecek adamakıllı hat kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı