turkceyamaci.com virüs yayıyor

KasperSky kullanıyorum ve güvensiz siteleri önlemesi ve link yanında tik atması. Bu bilgi için sağolun.
Bitcoin Miner indirip Ekran Kartınızın ağzına etmeyin. Özellikle hile indirip Ekran Kartınızın belki 5 belki 10 yıllık kullanımını 2 civarına indirmeyin.

Bahsedilen site hacklemiş
Bu siteden çok çektik.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 316
Hocam. Ben hapı yuttum. Bende RDR2 yaması indirdim ve kurdum. Kurar kurmaz benim Windows Defender gitti. O gün bugündür çalışmıyor. Demekki bundanmış. Bilgisayarımı da yeni almıştım format mı atmalıyım ? Ekran kartıda çok kaliteli acaba mining yapıyormudur

Hocam biraz hort olacak ama ben de bugün RDR2 Türkçe yama indirdim, saatlerdir uğraşıyorum, bir sürü antivirüs indirip temizlemeye çalışıyorum, sadece mcafee virüsü bulup kaldırdı sanırım tam olarak ama windows defender ı ne yaptıysam düzeltemedim, sen hallettiysen ve çözümü hatırlıyorsan bana yardımcı olursan sevinirim.

En başta da windows defender "Kesin trojan, çok yüksek risk" olarak algılamıştı yama dosyasını ama ben cracklerde de virüs buluyor nasılsa bunda da bişey yoktur diyerek devam ettim, etmez olaydım :)

Yardımcı olursan sevinirim, kolay gelsin.
Hocam. Ben hapı yuttum. Bende RDR2 yaması indirdim ve kurdum. Kurar kurmaz benim Windows Defender gitti. O gün bugündür çalışmıyor. Demekki bundanmış. Bilgisayarımı da yeni almıştım format mı atmalıyım ? Ekran kartıda çok kaliteli acaba mining yapıyormudur
Hocam biraz hort olacak ama ben de bugün RDR2 Türkçe yama indirdim, saatlerdir uğraşıyorum, bir sürü antivirüs indirip temizlemeye çalışıyorum, sadece mcafee virüsü bulup kaldırdı sanırım tam olarak ama windows defender ı ne yaptıysam düzeltemedim, sen hallettiysen ve çözümü hatırlıyorsan bana yardımcı olursan sevinirim.

En başta da windows defender "Kesin trojan, çok yüksek risk" olarak algılamıştı yama dosyasını ama ben cracklerde de virüs buluyor nasılsa bunda da bişey yoktur diyerek devam ettim, etmez olaydım :)

Yardımcı olursan sevinirim, kolay gelsin.

Hocam. Ben hapı yuttum. Bende RDR2 yaması indirdim ve kurdum. Kurar kurmaz benim Windows Defender gitti. O gün bugündür çalışmıyor. Demekki bundanmış. Bilgisayarımı da yeni almıştım format mı atmalıyım? Ekran kartı da çok kaliteli acaba mining yapıyor mudur.

Yama çalışıyor mu bari :D ben de tam indiriyordum içime bir şüphe düştü indirirken ucundan yırttım vallahi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı