Turkesterone işe yarar mı?

• Konuyu başlatan ALio9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 621

ALio9

Hectopat
Daha fazla  
İnternette turkesterone diye bitkisel takviye buldum kas gelişimine yardımcı oluyormuş. Ama jeff nippard falan gereksiz diyor işe yaramıyor diyor. Bir denemek istiyorum sizce kullanılır mı veya herhangi bir yan etkisi olur mu? Yaşım 16.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olduğu belli olmayan, henüz zararı veya yararı kanıtlanan bir olayı olmayan şeydir. Bulaşmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne olduğu belli olmayan, henüz zararı veya yararı kanıtlanan bir olayı olmayan şeydir. Bulaşmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En fazla nasıl yan etkisi olacakki ? Hatta yan etkisi olacak mı o da ayrı soru çünkü bitkisel bir takviye.

En fazla nasıl yan etkisi olacakki ? Hatta yan etkisi olacak mı o da ayrı soru çünkü bitkisel bir takviye.
Ben doktor veya bilim adamı değilim bunu bilemem, bilinen şey adam akıllı kanıtlı birşey olmadığı, herşeyi geçtim yan etkisi olmasa bile olumlu anlamda etkisi olup olmadığı belli değil paranı çöpe atmak istiyorsan o senin bileceğin iş.

Katılıyorum, kaynak olarak bence en doğru kişilerden birisini göstermişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı