Turkishpost dolandırıcı mailinin PDF'ini açmak sorun olur mu?

enyalios16

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bu sabah telefonuma bir mail geldiğini gördüm. İnternetten biraz bakınca dolandırıcı olduklarını gördüm. Mailin resmini de yükledim benim sorum ben yukarıda bulunan 18 KB'lık PDF dosyasını açtım. Bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ......png
    ......png
    37,3 KB · Görüntüleme: 382
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bu sabah telefonuma bir mail geldiğini gördüm. İnternetten biraz bakınca dolandırıcı olduklarını gördüm. Mailin resmini de yükledim benim sorum ben yukarıda bulunan 18 KB'lık PDF dosyasını açtım. Bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Olmaz, ama yinede her gönderilen PDF dosyalarını açmayın.

Microsoft başlat çubuğunu kaldırmaya uğraşacağına biraz spam dolandırıcı maillerini temizlesin şu sistemden. E-Posta hizmetleri iyice çöplüğe dönüşmeye başladı.

Dostlar, aynı PDF dosyasını maalesef dalgınlıkla ben de açtım. Herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? Bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam ben de açtım yolladıkları linke de tıkladım bir sorun var mı şu an?
Hocam, linke tıklamasaydınız iyi olurdu. Link sahte basbayağı belli. Dalgınlıktan PDF'i açmıştım ben. PDF'ten bir sorun olacağını sanmıyorum, içi boştu zaten. Şu anda ben de bir sorun yok. Şahsi fikrim bir şey olmaz hocam, sıkıntı etmeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı