Daha fazla
İnternet bağlanalı 2 gün oldu yaklaşık. Hız testi yaptığımda, telefon ile 800 Mbps civarında hız alabiliyorum ama bilgisayarda kablolu şekilde 95 Mbps alıyorum. Ethernet kablosunun yerini değiştim tekrardan denedim ama yine aynı hızı aldım. Bilgisayarda Ethernet ayarlarına baktığımda, ilk resimdeki gibi bana gönderilen hız 100/100 Mbps. Yapay zekaya sorduğumda da aygıt yöneticisine girip, ağ bağdaştırıcı ayarlarının gelişmiş kısmından "hız ve ikili" seçip, o ayarı "1 Gbps tam ikili" yapmamı söyledi.
Dediğini yaptım ama hızda değişen hiçbir şey olmadı.
Modem arayüzüne girip baktığımda da lan 2 kısmında hız 100 Mbps, WAN kısmında 1000 Mbps. Bu durumda ne yapmam lazım? TurkNet'te sorun için destek kaydı açtım dün akşam ama henüz telefonla bir dönüş olmadı bana. Tickettan da dönüş olmadı. Ben mi acaba bir ayarı yanlış yaptım da istediğim hızı alamıyorum bilgisayarda?
Dediğini yaptım ama hızda değişen hiçbir şey olmadı.
Modem arayüzüne girip baktığımda da lan 2 kısmında hız 100 Mbps, WAN kısmında 1000 Mbps. Bu durumda ne yapmam lazım? TurkNet'te sorun için destek kaydı açtım dün akşam ama henüz telefonla bir dönüş olmadı bana. Tickettan da dönüş olmadı. Ben mi acaba bir ayarı yanlış yaptım da istediğim hızı alamıyorum bilgisayarda?
Son düzenleyen: Moderatör: