Turknet 3 Mbps hız ve kesinti

Gökhan Özer

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben 16.10.2018 tarihinde bir şikayet oluşturdum, dedim ki bana VDSL internet verdiniz ama 3 mbps hız alıyorum ve SNR margin değerim şuan 6 ve 4'lere kadar düşünce hiç bir şeye bağlanamamaktayım.

Beni tam 12.11.2018 tarihine kadar beklettiler en sonunda mesaj geldi mesajda hattınızı ve sayre kontrol ettim ve hızınızı 3 mbps'den 5 mbps yükselttim dedi ve kapattı arıza kaydını aradım ulaştım işte diyorum böyle böyle diyorlar. Yeni arıza kaydı oluşturun ya ben beklemesinde değilim tamam düzelicekse 1 ay daha bekleyim ama daha önce bekledim ve bir çözüm sunmadan kapattılar. Arıza kaydı mı şimdi ne garantisi var nereden bileyim 1 ay daha bosuna beklemiyeceğimi? Şaşırdım kaldım ne yapacağım ile ilgili bir öneriniz var mıdır bu sorunumla ilgili ?

Bu arada belirteyim güncel SNR margin değerim 5.5 6.4 arasında geziniyor, modemim kapandığı zaman işte elektrik gittiğinde ve sayre bu değer 4 ile 0 arasında geziniyor ve hiç bir şeye bağlanamıyorum. Yeniden modem kurulumu yapıyorum sıfırdan o zaman işte 5.5 6.4 arasına geri dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknete bulaşmasaydın keşke. Bende bağlattım 1 ay önce nerden bağlattım diye kendimi yiyorum. Böyle bir şirket olamaz. Sattığı ürünün arkasında gram durmuyor. Ne müşteriyle ilgileniyor ne de sorunu düzeltiyor. Ama para konularına gelince faturayı sokuyorlar. Bunlarda yasal dolandırıcı oluyor heralde. Zaten yakın zamanda kapatacağım, netspeed'e geçmeyi planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı