TurkNet 5 gündür internet bağlantısı yok

Posada

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 17.01.23 tarihinden beri internetim yok. Defalarca kez TurkNet'i aradık, arıza kaydı bıraktık, internetin kesildiği tarihten bir gün sonra santrallerin kontrol edileceği söylendi ve 36 saat süreceği söylendi.

İnternet kesileli 5 gün oldu hala internetim yok.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Modemde sadece Power ışığı yanıyor, ara sıra 1 dakikalığına gelip gidiyor.

Merhaba 17.01.23 tarihinden beri internetim yok. Defalarca kez TurkNet'i aradık, arıza kaydı bıraktık, internetin kesildiği tarihten bir gün sonra santrallerin kontrol edileceği söylendi ve 36 saat süreceği söylendi.

İnternet kesileli 5 gün oldu hala internetim yok.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Modemde sadece Power ışığı yanıyor, ara sıra 1 dakikalığına gelip gidiyor.
Merhaba, konuyla ilgili açılan destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız?

Ekiplerimiz arızanızın giderildiğini ilett, destek kaydınız içinde de bilgi verildiğini görüntüledim. Erişim kontrolü sağlamanızı rica ederim. Eğer sorun devam ediyorsa hem kayıt üzerinden hem de buradan tekrar iletir misiniz?

Ekiplerimiz arızanızın giderildiğini ilett, destek kaydınız içinde de bilgi verildiğini görüntüledim. Erişim kontrolü sağlamanızı rica ederim. Eğer sorun devam ediyorsa hem kayıt üzerinden hem de buradan tekrar iletir misiniz?
Hayır sorun giderilmedi bağlantı sağlayamıyorum halen.

Modem ışıkları bu şekilde oluyor ve hemen sonra diğer ışıklar kapanıp sadece power ışığı yanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230322_165600.jpg
    IMG_20230322_165600.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı