TurkNet aboneliği iptal ettirmek

Venocom

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2015
Mesajlar
784
Çözümler
2
TurkNet aboneliği için evrakları gönderdik. Aradık nasıl olacak diye. Ağustos 29'da TurkNet yetkilileri kablo çekmişler kutuya (kutu dedikleri de sanırsam apartman girişindeki Türk Telekom kutusu). Aradığımızda dediler ki kutudan dairenize kablo çektirdiğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bende dedim buraya kadar geliyorsunuz ve yukarı kablo çekmiyorsunuz bu ne saçmalık. Bir fiyat sorgulamak için elektrikçiye. Adama 2. katta oturuyorum dedim, 100TL'ye yaparım dedi. Bende TurkNet ile konuştum. İptal ettiriyorum dedim. İptal ettirdim. Bu olay çok saçma değil mi kendim 100TL'ye kablo çektirmek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hem saçma, hem değil. Yeni binalarda fiber altyapı şartı koşuluyor.
Bu altyapıyı binayı yapan şahıs tarafından bina yapım aşamasındayken yaptırılıyor.
Eğer binanız eski ise altyapısı büyük ihtimal yoktur ki, olmadığından sana böyle bir teklifte bulunulmuş.
Yani onların etki alanı kutuya kadar gelen alan olabilir. Eğer biz bir şey yapamayız diyorlar ise haksız sayılmazlar.

Önceki evimizde evin fiber altyapısı olmadığı için Türk Telekom gelip bütün binaya fiber altyapı döşemişti. Eskiden ISS yapabiliyordu. Ancak durum şuan da nasıl hiç bir bilgim yok.
 
Düzenleme: Bugün Uydunet'e başvurdum. 24MBPS'ye kadar 150GB AKK+ Uydu+Telefon. Sordum ''siz kutudan daireye kablo çekiyor musunuz?'',''evet'' dediler. Yani niye TürkNet'te yapmıyor. Çok saçma yani. 100TL verip kablo çektirdikten sonra neden TürkNet kullanıyım ? Ayrıca sözleşmesiz olduğu için de kablo çekmiyor olabilirler diye düşünüyorum. Ama bu da kablo çekmemeleri için bi mazaret değil.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı