TurkNet aboneliğimi iptal etmeli miyim?

Makaleler
1
Merhaba. TurkNet aboneliğimi iptal etmeyi düşünüyorum bir süredir, fakat başka bir ISS'ye geçiş yapmak çok uğraştırıcı olacağı için bir türlü fırsat bulamadım detaylı bir şekilde düşünüp taşınmaya. Sizlere sormak istedim. Sıkıntımı aktarayım. Fiyatı çok fazla arttı, 1000 Mbps hız alan kişi ile aynı parayı ödeyip çok daha düşük hız alıyorum, elbette ki altyapımdan dolayı, fakat bu bana biraz haksızlık gibi geliyor, farklı paketler yaparak düşük hız alanlar için daha uyguna sağlayabilirlerdi aslında. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam 70 Mbps altı alıyorsanız TurkNet kullanmanın pek bir yararı yok. Hızınız nedir?
Bir sorun var altyapı ile ilgili, altyapı demeyeyim de, bina içindeki tesisatta bir sıkıntı var. Bunun için TürkNet destek ekibinden yardım istedim, birisi geldi ve tesisatta sorun olduğunu söyledi. Normalde altyapım 80-90 civarına kadar destekliyor fakat şuanda 36 Mbps. Açıkçası şimdilik uğraşmayayım kalsın dedim o yüzden 36 ile idare ediyorum. TürkNet 100₺ iken bir sorun oluşturmuyordu aslında makul bir fiyattı, ama artık 140₺ oldu ve bu fazla geliyor.

Hahha diyorum ben halimize. Daha dün 75TL ile kapattığım GIBIRNet 130TL olmuş.
Oturuyoruz gene oturduğumuz yere, 2 güne kalmaz TT 24 ay tahattütle 100 megabiti 220TL'ye satar.
Artık F/P yerine fiyat kaliteye bakar oldum, tüm firmalar fiyat olarak birbirisini kovalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı