Turknet aktif altyapi sorgulama

Hız bilgisinin altında aynen bu şekilde yazıyor ise YAPA'dan yararlanabilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • asdsadasdsadasd.PNG
    asdsadasdsadasd.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 744
Aktif altyapı kendi altyapıları olduğu için evine gelen hat ne kadar hız destekliyorsa o kadar hız veriyorlar. Fakat aktif değil de Türk Telekom altyapısındaysan TT'nin belirlediği hızları verebiliyorlar.
Ben de İSS değiştireceğim ama lanet ettiğim TTNET'in altyapısı var sadece. Yakın zamanda apartmanın hemem yanına santral kurulacakmış ama ne denli etkilenirim bilmem. Türknet veya Speednet de alsam TTNET'in vereceği hızı alacağım dediğiniz gibi. Sorum ise şu: TTNET kafası esince 60kbps, kafası esince 16MBPS verebiliyor yani şimdi ben ne alırım değiştirdiğimde?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı