TurkNet aktivasyon problemi

Bende de aynı durum oldu. Bugün turknetten belgeler ulaştı fakat altyapı sorunu var hallediyoruz diye mesaj geldi. Bugün ttnetten gelip ankastrede etiketleme yaptı görevli ayrıca eve gelip hatta da baktı. Bende ankastreden eve kablo gelmiyor. Cat 5 almam gerekiyor. Fakat bununla alakalı değildir. Sizin sorun ne imiş? Kaç günde çözüldü?
Böyle bir cevap gelmiş hocam. Bu ne demek oluyor sizce?Eki Görüntüle 526831

Bende de aynı durum oldu. Bugün turknetten belgeler ulaştı fakat altyapı sorunu var hallediyoruz diye mesaj geldi. Bugün ttnetten gelip ankastrede etiketleme yaptı görevli ayrıca eve gelip hatta da baktı. Bende ankastreden eve kablo gelmiyor. Cat 5 almam gerekiyor. Fakat bununla alakalı değildir. Sizin sorun ne imiş? Kaç günde çözüldü?
Hocam bizdeki sorun internet başvurumuzun TT tarafından onaylanmamasıymış. Sorun çözüldü. TürkNeti iptal ettirdim ve Türk Telekoma başvuru yaptım 1 gün içerisinde de bağlandı.

Turkneti iptal ettirdiğinize göre sorunu çözememişler. Ben de beklemeyim o zaman. İptal için başvurayım değil mi? Müşteri hizmetlerinden mi iptal ettirdiniz?
Hocam bizdeki sorun internet başvurumuzun TT tarafından onaylanmamasıymış. Sorun çözüldü. TürkNeti iptal ettirdim ve Türk Telekoma başvuru yaptım 1 gün içerisinde de bağlandı.

Son düzenleme:
Hocam müşteri hizmetlerinden iptal ettirdim. TT eğer ankastrenize etiket bırakıp gittiyse maalesef ki dilekçe yoluyla iptal ettirmeniz gerekiyor. Herhangi bir işlem yapılmadıysa müşteri hizmetlerinden iptalini isteyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı