TurkNet altyapı değişikliği

564529

Centipat
Selam, geçen ay dış hat internet kablosu koptuğundan dolayı ulaştığım müşteri hizmetleri bana altyapınız değişmiş, fiyat 250 TL olacak gibisinden konuştu. Biz de arama yapmamızın nedeninin teknik destek almak olduğunu söyleyip geçiştirdik. Bugün tekrar aramışlar ve altyapımızın fibere geçtiğini, paket değişikliği olacağını ve artık taahhütlü bir paket olacağını söylediler, aksi taktirde internet aboneliğim sonlanacakmış. İnternette araştırdığımda böyle bir paket veya altyapı değişikliği ile ilgili hiçbir şey göremiyorum. Ne tür bir yol izlemem lazım?
Not: Telefon görüşmelerini ben akşama kadar uyuyor olduğumdan ailem yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır taahhütsüz olan bir firma taahhütlü paket satmaz. Dolandırıcılar aramış ve ailen onay vermiş. Tek fiyat politikası da cabası.
Onay verilmedi fakat dikkatimi çeken konu şu biz türknet uygulaması üzerinden arıza kaydı oluşturduğumuzda bizi arayan "8080" numaralı kendi numaraları üzerinden arayıp bize bu olayı anlatmışlardı ve yanlış numara olmadığını düşünme sebebim bir sürü türknet onay kodu istemişler işlem yapabilmek için yaklaşık 2 hafta önce. Bugün arayan numara ise farklı ve 850'li ama aynı olayı söylüyorlar ne yapacağımı şaşırdım şu an. Altyapının özelleşmesinden ve artık fiberin bulunduğum bölgeye geldiğinden bahsetmişler. Yarın 10 gibi tekrar arayacaklar bakalım o zaman durumu öğrenirim gibi. Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar ulaşabilirse çok sevinirim.

Selam, geçen ay dış hat internet kablosu koptuğundan dolayı ulaştığım müşteri hizmetleri bana altyapınız değişmiş, fiyat 250 TL olacak gibisinden konuştu. Biz de arama yapmamızın nedeninin teknik destek almak olduğunu söyleyip geçiştirdik. Bugün tekrar aramışlar ve altyapımızın fibere geçtiğini, paket değişikliği olacağını ve artık taahhütlü bir paket olacağını söylediler, aksi taktirde internet aboneliğim sonlanacakmış. İnternette araştırdığımda böyle bir paket veya altyapı değişikliği ile ilgili hiçbir şey göremiyorum. Ne tür bir yol izlemem lazım?
Not: Telefon görüşmelerini ben akşama kadar uyuyor olduğumdan ailem yaptı.
Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki başvurularımızı yaptık ve hukuk regülasyon ekibimiz takibini sağlıyor.

Onay verilmedi fakat dikkatimi çeken konu şu biz TurkNet uygulaması üzerinden arıza kaydı oluşturduğumuzda bizi arayan "8080" numaralı kendi numaraları üzerinden arayıp bize bu olayı anlatmışlardı ve yanlış numara olmadığını düşünme sebebim bir sürü TurkNet onay kodu istemişler işlem yapabilmek için yaklaşık 2 hafta önce. Bugün arayan numara ise farklı ve 850'li ama aynı olayı söylüyorlar ne yapacağımı şaşırdım şu an. Altyapının özelleşmesinden ve artık fiberin bulunduğum bölgeye geldiğinden bahsetmişler. Yarın 10 gibi tekrar arayacaklar bakalım o zaman durumu öğrenirim gibi. Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar ulaşabilirse çok sevinirim.

Gelişme var mı hocam? Merak ettim de.

Gelişme var mı hocam? Merak ettim de.
Arama kayıtlarına ve gelen smslere baktığımda Türknet'in numaralarını işaret ediyordu fakat bu postu açtığım gece olayın Türknet'le bir ilgisi olmadığına kanaat getirip ailemden gelen aramalardan hiçbir onaylamayı yapmamalarını tembihledim. Sağ olsunlar yukarda olduğu gibi Türknet ekibi de yapılan aramaya itimat etmememizi söylediler. Şu anlık bir sıkıntı yok. İnternet hattı benim üstüme olsa ve telefonlara ben çıkıyor olsam konuya daha sağlıklı bakabilme şansım olacaktı fakat ailemden de yeterli bilgi alamadığım için konu bu noktaya kadar geldi maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı