TurkNet Altyapı Sorgulamak

Makaleler
4
Daha fazla  
Altyapı sorgulama sitelerinden alt yapımı sorguluyorum. Biri 17 Mbps, diğeri 82 Mbps, TurkNet ise altyapımızda olduğunuz için 100 download 100 upload verelim diyor. Hangisi doğru anlamış değilim. Gönül TurkNet'e inanmak istiyor tabi. :D

Adsız.png

Turknet kendi altyapısı olduğu için o hızı verir.

Gerçek değil mi ? İnanamadım da tam olarak. Oturduğum ilçede farklı adresler girerek YAPA adresi bulup, baktığımda 24 mbps gibi hızlar veriyordu. Bunu görünce ağzım açık kaldı da şuan.

Hocam cidden 100 upload acayip bir şey, eğer gerçekten veriyorsa müthiş bir şey olur sizin için. 100 upload her yer kolay kolay veremez.

Gerçek mi bilemiyorum. Bende şaşkınlıklar içerisindeyim. 2 apartman yandaki arkadaşımın evini sorgulattığımda onda da aynı sonuç çıkıyor. Ek olarak aynı caddedeki başka apartmana bakıyorum onda da aynı sonuç. Galiba gelmiş YAPA buraya. :D

100Mbps upload veriyorlarsa inanılmaz.

Aynen, şoklar içerisindeyim şu an. Zamanında 4 mbps alırdım ben. İnanamıyorum o yüzden.

Altyapı sorgulama sitelerinden alt yapımı sorguluyorum. Biri 17 Mbps, diğeri 82 Mbps, TürkNet ise altyapımızda olduğunuz için 100 download 100 upload verelim diyor. Hangisi doğru anlamış değilim. Gönül TürkNet'e inanmak istiyor tabii. :D.

Eki Görüntüle 629221

İçine sinmediyse müşteri hizmetleriyle iletişim kurabilirsin ama internetten gördüğüm kadarıyla müşteri hizmetleri biraz çöp.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı