Öncelikle selamlar, arkadaşlar "Bulunduğunuz bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle hizmetinizi başlatmamız gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Şu aşamada bir işlem yapmanıza gerek yok. Bu mesajı size işler biraz gecikiyor, özür dileriz demek için gönderdik. Sizi düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz." Gibi bir mesaj almış bulunmaktayım. Daha önce TTNET kullanıcısıydım ve ADSL internetimiz bulunmaktaydı. Sanırsam benim öğrenci olarak şehir dışında bulunduğum dönemde altyapımız yenilenmiş ve evimize VDSL2 internet erişimi gelmiş bulunmakta.
Ben de TurkNet 35 (ardından 75'e yükselteceğim ve altyapım 97'ye kadar destekliyor) Mbps VDSL pakete geçiş yapmak için başvuru yaptım fakat böyle bir mesaj aldım. Binamızda aktif olarak internet kullanan ev tek biz olabiliriz yani dolu bir port sorunu olduğunu düşünmüyorum. Zaten başvuru yaparken de boş port olduğunu söylediler. Sizce bu süreç ne kadar sürede hallolur, daha önce bunu yaşamış olan veya herhangi en ufak bir tahmini olan yardımcı olabilir mi ve Türk Telekom'u arasam bu konu ve süreç hakkında bilgi alabilir miyim?
Ek olarak: Bu binada hiç daha önce altyapı yenilendikten sonra VDSL port işlemi yapıldığını düşünmüyorum yani tamamiyla internet ile uğraşmadan uzak bir sakinlerin olduğu binada oturduğum için ilk VDSL kullanıcısı ben bile olabilirim. Acaba sorun bunun hakkında hiç işlem yapılmamış olması olabilir mi?
Altyapımın ExtraNetten sorgusu.
+güncel
Binamdaki herhangi bir TT kullanıcısının hizmet numarasını vermemi söylediler. Kendilerine aynı binamdaki 1. Kattaki komşumun hizmet numarasını verdim ve kendimin de 1 yıl önce TT kullanıcısı olduğumu, altyapımızda bir sıkıntı (Onlar altyapının olmadığını söylemişti) olmadığını ilettim. Dönüş bekliyorum.
Ben de TurkNet 35 (ardından 75'e yükselteceğim ve altyapım 97'ye kadar destekliyor) Mbps VDSL pakete geçiş yapmak için başvuru yaptım fakat böyle bir mesaj aldım. Binamızda aktif olarak internet kullanan ev tek biz olabiliriz yani dolu bir port sorunu olduğunu düşünmüyorum. Zaten başvuru yaparken de boş port olduğunu söylediler. Sizce bu süreç ne kadar sürede hallolur, daha önce bunu yaşamış olan veya herhangi en ufak bir tahmini olan yardımcı olabilir mi ve Türk Telekom'u arasam bu konu ve süreç hakkında bilgi alabilir miyim?
Ek olarak: Bu binada hiç daha önce altyapı yenilendikten sonra VDSL port işlemi yapıldığını düşünmüyorum yani tamamiyla internet ile uğraşmadan uzak bir sakinlerin olduğu binada oturduğum için ilk VDSL kullanıcısı ben bile olabilirim. Acaba sorun bunun hakkında hiç işlem yapılmamış olması olabilir mi?
Altyapımın ExtraNetten sorgusu.
+güncel
+GüncelÖncelikle selamlar, arkadaşlar "Bulunduğunuz bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle hizmetinizi başlatmamız gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Şu aşamada bir işlem yapmanıza gerek yok. Bu mesajı size işler biraz gecikiyor, özür dileriz demek için gönderdik. Sizi düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz." Gibi bir mesaj almış bulunmaktayım. Daha önce TTNET kullanıcısıydım ve ADSL internetimiz bulunmaktaydı. Sanırsam benim öğrenci olarak şehir dışında bulunduğum dönemde altyapımız yenilenmiş ve evimize VDSL2 internet erişimi gelmiş bulunmakta.
Altyapımın ExtraNetten sorgusu.![]()
+güncel
Binamdaki herhangi bir TT kullanıcısının hizmet numarasını vermemi söylediler. Kendilerine aynı binamdaki 1. Kattaki komşumun hizmet numarasını verdim ve kendimin de 1 yıl önce TT kullanıcısı olduğumu, altyapımızda bir sıkıntı (Onlar altyapının olmadığını söylemişti) olmadığını ilettim. Dönüş bekliyorum.
Son düzenleme: