TurkNet düşük upload değeri

Umut1905ck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocam sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık olarak 2 aydır TurkNet kullanıyorum ancak son iki haftada bir şey değişti ve download hızım aynı kalırken upload hızım neredeyse iki katına kadar çıktı. Ancak ben 68 70 megabit download hız alıyorum. Yalnız upload hızım Steam'den bir oyun indirirken max. 10 MB oluyor ve ben adresime gelen 15 MB upload değerini alamıyorum. Bu konuyu TurkNet'te konuştum ancak bu konu hakkında bana yardımcı olamayacaklarından bahsettiler. Ben sizce ne yapmalıyım? Modemle veya kabloda mı alakalı ki ancak hız testlerinde aynen modeme gelen internet hızını alıyorum?

Not: Steam'den oyun indirirken download hızım ise Max 70 oluyor ve bu sıkıntıyı bütün platformlarda yaşıyorum.

Merhaba hocam sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık olarak 2 aydır TurkNet kullanıyorum ancak son iki haftada bir şey değişti ve download hızım aynı kalırken upload hızım neredeyse iki katına kadar çıktı. Ancak ben 68 70 megabit download hız alıyorum. Yalnız upload hızım Steam'den bir oyun indirirken Max. 10 MB oluyor ve ben adresime gelen 15 MB upload değerini alamıyorum. Bu konuyu TurkNet'te konuştum ancak bu konu hakkında bana yardımcı olamayacaklarından bahsettiler. Ben sizce ne yapmalıyım? Modemle veya kabloda mı alakalı ki ancak hız testlerinde aynen modeme gelen internet hızını alıyorum?

Not: Steam'den oyun indirirken download hızım ise Max 70 oluyor ve bu sıkıntıyı bütün platformlarda yaşıyorum.

Aynı sıkıntı bize de oldu Steam'de 8 MB'den aşağıya düşmeyen internet sabit 5M MB indirmeye başladık kimse yardım edemedi aynı değerlerle Türk Telekom'a geçtik şu an eskisi gibi.

Herkese aynı muameleyi yapıyorlar demek ki, sen yine iyi 10mbit upload değeri görüyormuşsun benim açtığım konuyu takip edersen rezaletin dibini görebilirsin

Herkese aynı muameleyi yapıyorlar demek ki, sen yine iyi 10mbit upload değeri görüyormuşsun benim açtığım konuyu takip edersen rezaletin dibini görebilirsin ben bildiğim bütün platformalara konu açıyorum görseller ve videolar ile.
Ayrıca firma hakkında Cimer'e suç duyurusunda da bulundum.Sizlerde bu konuda elinizde ki görseller ve deliller ile cimere yazı yazarsanız firmanın denetlenmesini sağlayabiliriz.

Herkese aynı muameleyi yapıyorlar demek ki, sen yine iyi 10mbit upload değeri görüyormuşsun benim açtığım konuyu takip edersen rezaletin dibini görebilirsin

Ayrıca firma hakkında Cimer'e suç duyurusunda da bulundum.Sizlerde bu konuda elinizde ki görseller ve deliller ile cimere yazı yazarsanız firmanın denetlenmesini sağlayabiliriz.
Hız profilinizin tekrar kontrol edilmesi için bilgi verdim. Ekibimiz kontrollerini yaparak sizinle iletişime geçecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı