TurkNet elektrikçi ile ankastre kutusunu onarın diyor

Makaleler
21
Arkadaşım için bir başvuru yaptık, ankastrede sorun varmış. Gelen mesaj şu şekilde. "siz niye yapmıyorsunuz?" dediğim zaman yapamayız falan diyorlar. Ankastre daha doğrusu telefon kutusu binadan 10-20 metre uzakta tahta direk de. Ne yapacağımızı şaşırdık. 10 metrelik direğe elektrikçi çıkar mı? Çıksa bile vereceğimiz para ne olacak? Ben böyle saçma bir şey görmedim. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

1644434264832.png

1644434276397.png

Son düzenleyen: Moderatör:
10 metrelik direğe elektrikçi çıkmayacak da TurkNet çalışanları mı çıkacak? Müşteri hizmetlerinin söylediği şey gayet normal, sizin elektrikçi ayarlayıp onarmanız gerekiyor.

Mesajda da açık açık belirtilmiş zaten.
"Ankastre ya da daire içinde bir problem yoksa kurulum tarafımızca yapılmaktadır."
"Ankastre ve ankastre sonrası tesisatı müşteri sorumluğundadır."

10 metrelik direğe elektrikçi çıkmayacak da TurkNet çalışanları mı çıkacak? Müşteri hizmetlerinin söylediği şey gayet normal, sizin elektrikçi ayarlayıp onarmanız gerekiyor.

Mesajda da açık açık belirtilmiş zaten.
Peki hocam ben şunu merak ediyorum. Türk Telekom'un ankastresinde yer alan portların hangisi bizim hangisi başkasının bunu nereden bileceğiz?

Ben de interneti bu şekilde telefon direklerinden alıyorum ankastre kutusu karşımda kopma sorunu yüzünden destek kaydı açmıştım TT den gelip direğe çıkıp bakmışlardı.
TT ekipleri gelip bakmıyorlar bile işte.
TurkNet ekiplerinin yapması gerekiyor bu hizmeti. Kurulum ücreti istiyorlar, mecburen yapacaklar. Eğer yapmak istemezlerse istedikleri kurulum ücretinin iadesini istesin arkadaşın.
Bence de ama işte...

Bu işlerde zamanında tecrübe edinmiş bir elektrikçi bulmanız iyi olacaktır bu işi kimse yapmak istemiyor belli ki. TurkNet'i severim ama bu konuda yanlış yapmış madem bu şekilde ankastre kutusu üzerinden hizmet veriyorsun ankastre hakkında çıkan sorunları düzeltebilecek bir ekip de bulundurması gerekiyordu "Turknet naapğsun ağbi" demek sadece onların totolarını kaldırır onlara tepki göstermeliyiz ki bir çözüm üretsinler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı