TurkNet elektrikçi ile ankastre kutusunu onarın diyor

Arkadaşım için bir başvuru yaptık, ankastrede sorun varmış. Gelen mesaj şu şekilde. "siz niye yapmıyorsunuz?" dediğim zaman yapamayız falan diyorlar. Ankastre daha doğrusu telefon kutusu binadan 10-20 metre uzakta tahta direk de. Ne yapacağımızı şaşırdık. 10 metrelik direğe elektrikçi çıkar mı? Çıksa bile vereceğimiz para ne olacak? Ben böyle saçma bir şey görmedim. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

Eki Görüntüle 1300555

Eki Görüntüle 1300557
Merhabalar, maalesef bizde aynı cevabı üzülerek vermek durumundayız😔

Merhabalar, maalesef bizde aynı cevabı üzülerek vermek durumundayız😔
Elektrikçilere sordum, biz kabloyu çekeriz etiketleriz sizin adınızı ama porta çakamayız iznimiz yok gibi bir şeyler dedi. Portun numarasını kodunu söylerseniz çakabiliriz belki dediler. Eğer sorun kablo çekmeden ibaretse yaptıracağım, ama sorun ankastrenin kendisinden ise ne yapacağız?
@TurkNet Destek Tutku

Son düzenleme:
Elektrikçilere sordum, biz kabloyu çekeriz etiketleriz sizin adınızı ama porta çakamayız iznimiz yok gibi bir şeyler dedi. Portun numarasını kodunu söylerseniz çakabiliriz belki dediler. Eğer sorun kablo çekmeden ibaretse yaptıracağım, ama sorun ankastrenin kendisinden ise ne yapacağız?
@TurkNet Destek Tutku
Destek kayıt numaranızı bana iletebilir misiniz? En azından doğru yönlendirme yapabilmeleri adına bir üst ekip ile iletişime geçeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı