Turknet G-Mail Sözleşmesi ve Abonelik Süreci

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TTNet ile aboneliğim bitti. Turknet'e abone olacağım. Bana bazı evrakları G-mail ile attılar. Bunları imzalayıp MNG kargo ile yollamamı istediler. Bunda bir sıkıntı var mıdır? Abonelik bu şekilde mi başlatılıyor? Ve kullanan arkadaşlara sorum; gerçekten taahhütsüz ve AKN'siz mi? Abone olduktan sonra sürekli sorunlar çıkıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sıkıntı yok hocam. Balkes'te öğrenciyiz ve 2 yıldır kullanıyorum. Tek sıkıntısı artık müşteri hizmetleri yok denilebilir. Internete giriş yapıp oradan destek ve sorun kaydı oluşturuyorsun ve buda büyük bir sorun oluyor. Internetin yoksa nasıl gireceksin bunu çok merak ediyorum ve sordum onlara herhangi bir cevap alamadım.

Taahhütsüz gerçekten taahhütsüz sözleşme yok bir şey yok ilk yolladığın kağıtlar dışında. Herhangi bir sıkıntı yok yani gönül rahatlığıyla abone olabilirsin.

Eğer bağlatmakta hala kararlıysan benim referansımdan abone olursan bana 1 ay ücretsiz abonelik veriyorlar arkadaşını getir adı altında ama yinede sen bilirsin.

Hayırlı olsun şimdiden.

Öncelikle gönderdikleri evrakları yazıcıda çıkartıp, sözleşmeyi okuyup imzalaman gerekiyor. Sonra MNG kargo ile gönderiyorsun. Diğer soruna cevabım ise taahhüt ve AKN yok, abone olduktan sonra sorun belki çıkar belki çıkmaz. Sizin şansınıza kalmış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı