TurkNet GigaFiber 1000 Mbps Altyapı Geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ederleyzi Bu arada ev müstakil mi yoska apartman mı yoksa lüks bir site içerisinde mi yer alıyor?
Arkadaşlar İstanbul Beşiktaş Mevkisine ait bir hız testi müstakil bir eve zaten fiber çekemezsin.
100 MB. İçin 85 TL iyi fiyat. Peki kota falan var mı? TTNET'in bize attığı kazığı henüz unutmadık da!

TurkNet firması Türkiye içerisinde ilk defa kotasız ve taahhütsüz interneti sunan bir firmadır.

Arkadaşlar İstanbul Beşiktaş mevkisine ait bir hız testi müstakil bir eve zaten fiber çekemezsin.

TürkNet firması Türkiye içerisinde ilk defa kotasız ve taahhütsüz interneti sunan bir firmadır.

Müstekil siteye nasıl fiber çekilmiyor benim yanımdaki müstekil siteye fiber çekti "Türk Telekom" hani imkansız firmadan.

Müstekil siteye nasıl fiber çekilmiyor benim yanımdaki müstekil siteye fiber çekti "Türk Telekom" hani imkansız firmadan.

Ben şu ana kadar hiçbir firmada şahsen müstakil bir eve fiber çekildiğini görmedim yer altından geliyor bildiğim kadarı ile fiber altyapı benim şu ana kadar gördüğüm bütün müstakil evler direkten kablo çekilerek VDSL - ADSL internet kullanıyor.

Ben şu ana kadar hiçbir firmada şahsen müstakil bir eve fiber çekildiğini görmedim yer altından geliyor bildiğim kadarı ile fiber altyapı benim şu ana kadar gördüğüm bütün müstakil evler direkten kablo çekilerek VDSL - ADSL internet kullanıyor.

Şu an bende VDSL2 var fakat yanımdaki sitede Türk Telekom fiber ftth var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı