Eve musluk lazım mı 
100 MB. için 85 TL iyi fiyat. Peki kota falan var mı? TTNET'in bize attığı kazığı henüz unutmadık da!Konu başında fiyatları belirttim.
TurkNet'te kota yok dostum.100 MB. için 85 TL iyi fiyat. Peki kota falan var mı? TTNET'in bize attığı kazığı henüz unutmadık da!
Arkadaşlar İstanbul Beşiktaş Mevkisine ait bir hız testi müstakil bir eve zaten fiber çekemezsin.@Ederleyzi Bu arada ev müstakil mi yoska apartman mı yoksa lüks bir site içerisinde mi yer alıyor?
100 MB. İçin 85 TL iyi fiyat. Peki kota falan var mı? TTNET'in bize attığı kazığı henüz unutmadık da!
Arkadaşlar İstanbul Beşiktaş mevkisine ait bir hız testi müstakil bir eve zaten fiber çekemezsin.
TürkNet firması Türkiye içerisinde ilk defa kotasız ve taahhütsüz interneti sunan bir firmadır.
Müstekil siteye nasıl fiber çekilmiyor benim yanımdaki müstekil siteye fiber çekti "Türk Telekom" hani imkansız firmadan.
Ben şu ana kadar hiçbir firmada şahsen müstakil bir eve fiber çekildiğini görmedim yer altından geliyor bildiğim kadarı ile fiber altyapı benim şu ana kadar gördüğüm bütün müstakil evler direkten kablo çekilerek VDSL - ADSL internet kullanıyor.
Müstakil "siteye" çekilebilir ama eve genelde çekmiyorlar.Müstekil siteye nasıl fiber çekilmiyor benim yanımdaki müstekil siteye fiber çekti "Türk Telekom" hani imkansız firmadan.
Kapsama alanını gösteren bir harita var mı?Arkadaşlar İstanbul Beşiktaş Mevkisine ait bir hız testi müstakil bir eve zaten fiber çekemezsin.
TurkNet firması Türkiye içerisinde ilk defa kotasız ve taahhütsüz interneti sunan bir firmadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.