TurkNet GigaFiber 1000 Mbps Altyapı Geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TürkNet'e çalışan bir kişi değilim, burada kimseyi etkilemek veya yalan söylemek gibi bir amacım yok. Mevzu neyse onu söylüyorum sana dostum. Saygılı ve seviyeli konuşursan daha iyi olacak. Evet fiber.

Bizim siteye TürkNet fiber gelirse semte her yere getirirler beklemedeyim. 125 TL olan 200 Mbps tarifeyi çok rahat seçerim.
Az önce sitesinden baktım. 35 MB hız için 75 TL istiyorlar?

O Türk Telekom VDSL2 altyapısı için.

Eğer bu hızları alacağımı bilsem 400 TL olsa bile veririm.

Bizim siteye TürkNet fiber gelirse semte her yere getirirler beklemedeyim. 125 TL olan 200 Mbps tarifeyi çok rahat seçerim.

TürkNet'in önceki senelerde fiber projesi vardı bunu hayata geçiriyorlar. Arasıra Türk Telekom gibi iletişime geç, fiber altyapı talep ettiğini söyle. Kim bilir, getirirler.

Hocam 100 Mbps internet için 200 TL veriyorum. Adama 1000 Mbps internet 270 TL'ye gidiyor. Vay maşallah.

TürkNet'in önceki senelerde fiber projesi vardı bunu hayata geçiriyorlar. Ara sıra Türk Telekom gibi iletişime geç, fiber altyapı talep ettiğini söyle. Kim bilir, getirirler.

8 Mbps uploada şu an 98 TL ödüyorum. Paket 50 Mbps onun yerine koyarım 20 koyarım 200/100 internet alırım.

8 Mbps uploada şu an 98 TL ödüyorum. Paket 50 Mbps onun yerine koyarım 20 koyarım 200/100 internet alırım.

Sen şuan da bölgende olan fiber sağlayıcıları sıkıştırıp evine fiber getirmeye bak, şuanlık boşver TürkNet fiberi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…