TurkNet GigaFiber abonelik başvurusu

AnarchyZ

Hectopat
Uzun zamandır altyapım kötüydü ve düşüktü, taki şu ana dek, son zamanlarda altyapı iyileştirmeleri ve fiber çözümleri yaygınlaşmaya başladı. TurkNet GigaFiber altyapıyı getirdi ve aktif oldu yalnız şöyle bir sorun var. Ben ailem ile yaşıyorum ev telefon hizmeti mevcut ve babama ait (Türk Telekom) internet mevcut değil. Aynı şekilde yaşadığımız ev de babama ait. TurkNet destek ile iletişime geçtim bana bu konuda net bir bilgi sunamadılar. Desteğe her yazdığımda bana farklı bilgi veriyorlar. Bilgisi olanlar yardım edip bilgilendirebilirler ise sevinirim. Daha önce sabit internet hizmeti almadığım/işlem yapmadığım için bilgi almak istedim.
Aktif olarak Superbox kullanıyorum daha önceki zamanlarda taşınabilir internet kullanıyordum. Superbox'dan memnundum ama 2 yıllık taahhüdüm bittiği için ve fiyatlar yüksek olduğu için iptal edeceğim.

Benim altyapım desteklese net bu paketi alırdım.Bu arada unuttuysan altyapının kaç mb desteklediğine bak.

Teşekkürler umarım herkese nasip olur gerçekten büyük şans ama işte ben kendim başvuru yapmak istiyorum kendime ait olmasını çünkü bir sorun olduğunda kendim yapabileyim/ilgileneyim istiyorum, sanırım yapamam çünkü babama ait Türk Telekom telefon hizmeti. TurkNet desteğe sorduğumda Türk Telekom telefon hizmetinizi iptal ettirmeniz gerekiyor GigaFiber'e geçmeniz için dediler.
Bundan sonra ne yapmalıyım?

Telefonsuz fiyatı değil mi 100 TL bence başvururken adamlara söyle ev telefonu var ancak çalışmadığını bu yüzden telefonsuz istediğini söylemen yeterli olabilir.

Öncelikle hayırlı olsun. Benim Gigafiber'e geçtiğimde Telekom internetim vardı. Gigafiber kurulduktan 5 gün sonra kendim iptal ettim. Yani Telekom hattınızın aktif olması Gigafiber'e başvurmanıza engel değil. Arayıp başvuruyu yapın daha sonra randevu günü ekipler her şeyi halleder.

Teşekkürler. Başvuru yaptım dediğiniz gibi Türk Telekom telefon hizmeti sorun çıkarmadı TurkNet GigaFiber ile ayrı bir şekilde kullanabileceğim gelecek haftaya randevu aldım aktivasyon yapıldı, umarım bir sorun çıkmaz.
Telefonsuz fiyatı değil mi 100 TL bence başvururken adamlara söyle ev telefonu var ancak çalışmadığını bu yüzden telefonsuz istediğini söylemen yeterli olabilir.
Evet telefonsuz fiyat. 1000 dakika 10 TL gibi bir fiyat ek telefon hizmeti. Mevcutta Türk Telekom telefon ev telefonu hizmeti olduğu için ben istemedim. Bilmiyorum yaptırsa mıydım diye düşünüyorum ama geçti sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…