AnarchyZ
Hectopat
Uzun zamandır altyapım kötüydü ve düşüktü, taki şu ana dek, son zamanlarda altyapı iyileştirmeleri ve fiber çözümleri yaygınlaşmaya başladı. TurkNet GigaFiber altyapıyı getirdi ve aktif oldu yalnız şöyle bir sorun var. Ben ailem ile yaşıyorum ev telefon hizmeti mevcut ve babama ait (Türk Telekom) internet mevcut değil. Aynı şekilde yaşadığımız ev de babama ait. TurkNet destek ile iletişime geçtim bana bu konuda net bir bilgi sunamadılar. Desteğe her yazdığımda bana farklı bilgi veriyorlar. Bilgisi olanlar yardım edip bilgilendirebilirler ise sevinirim. Daha önce sabit internet hizmeti almadığım/işlem yapmadığım için bilgi almak istedim.
Aktif olarak Superbox kullanıyorum daha önceki zamanlarda taşınabilir internet kullanıyordum. Superbox'dan memnundum ama 2 yıllık taahhüdüm bittiği için ve fiyatlar yüksek olduğu için iptal edeceğim.
Aktif olarak Superbox kullanıyorum daha önceki zamanlarda taşınabilir internet kullanıyordum. Superbox'dan memnundum ama 2 yıllık taahhüdüm bittiği için ve fiyatlar yüksek olduğu için iptal edeceğim.