TurkNet GigaFiber abonelik başvurusu

Farklı bir modem denediniz mi? Mümkünse fiber destekli başka bir modem deneyin ve eğer sorun devam ederse bu sefer sorunun modem kaynaklı da olmadığını, evinize gelinip TurkNet ekibi tarafından detaylı bir şekilde inceleme yapılmasını istediğini belirten bir destek kaydı açın yeniden.

Aksi gibi ilk ben başlattım binadaki aboneliğimi başka bir bağlatan olsa en azından sorardım aynı arıza onlarda olabilir mi diye. Dediğiniz gibi ya modem kaynaklı ya da TurkNet kaynaklı bir sorun. İp havuzu sorunu olabilir mi bu? Modemdeki kırmızı ışık yandığı an Ont'de bir sorun gözükmüyor. Modem de ip adresi kısmı bazen değişiyor, bazen değişmiyor bu kırmızı ışık yandıktan ve yeşile döndükten sonra. GigaFiber'e niye kısıtlama getirsinler ki, böyle saçma bir şey yapmazlar diye düşünüyorum. Bana mı özel bir sorun bu anlamadımki.

Farklı bir modem deneme şansım yok keşke olsaydı. Teknik ekip 2 defa geldi. İlk geldiğinde hiçbir şey yapmadı zaten kabloları kontrol etti. 2. geldiğinde ise ont cihazını ve soketi değiştirmesini söyledim ama nafile arıza devam etti. Arıza ya modem kaynaklı ya da TurkNet'ten IP alma sorunu/uzaktan işlem olabilir gibime geliyor.

Hocam değişik bir şey önereceğim Statik IP ile düzelebilir belki ama emin değilim. Statik IP' de IP adresi hep aynı olacak çünkü düzelebilir.

Hocam değişik bir şey önereceğim Statik IP ile düzelebilir belki ama emin değilim. Statik IP' de IP adresi hep aynı olacak çünkü düzelebilir.

Sağolun ama statik IP gereksiz bence, bir ihtimal düzelme ihtimali var ama sorun yaşama ihtimalim daha da artabilir. İnternette çokça şikayet var zaten TurkNet tarafında. IP adresimi değiştirme ihtimalleri varsa düzelir mi acaba bu arıza?

Düzeledebilir düzelmeyedebilir gibi geliyor. Orası biraz beni aşıyor hocam.

Bıktım artık bu TurkNet'ten bu arıya hala çözemediler, bu kadar kötü bir şans olamaz bende. Ne biçim bir arıza bu. Bugün tekrar saha ekibinden biri geldi ve modemi değişti ama arıza devam etti 3 saat sonra kırmızı yandı ve 1-2 dakika sonra yeşile döndü. Yani ne Ont'de arıza varmış, ne modemde, ne sokette, ne de kabloda. Anlaşılan TurkNet beni oyalayıp arızayı bende aradı, ama arıza kendilerinden kaynaklı işte. Hız mız umurumda değil artık, bir benim mi başıma geliyor anlamıyorum ki, bana karşı kasten mi yapılıyor onu da anlamıyorum. Zaten bu arızayı çözemezlerse en kısa sürede hizmetimi sonlandıracağım.

Komşulardan sorun yaşayan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…