MaDJeR
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar kuzenimle birlike TTNET'in 100 Mbps hızlı internetini ortak kullanıyoruz. İnternet onun evine bağlı ve yaklaşık 25 metre Ethernet kablosuyla üst katta olan evimde router yoluyla interneti paylaşımlı kullanıyoruz. Onun evinde Keenetic modem, benim evimde ise aynı marka router var. Bu şekilde sorunsuz kullanıyorduk. Apartmanımıza kadar TurkNet'in 1000 Mbps GigaFiber hizmeti geldi ve geçmek istiyorum. GigaFiber interneti bağlatmadan önce uyumlu router almak istiyorum. Öncelikle TurkNet'in vereceği modemi kullanmalı mıyım? Onu kullansam bile en az 1 adet router gerekiyor. Şimdi sizlere sorum şu:
1 - TurkNet'in getireceği modem + 1 adet router mi almalıyım?
2 - Hızda kesinti olmasın, yüksek performans alabileceğim ayrıca uyumlu olsun diye 2 adet benzer marka router mı almalıyım? Sanırım fiber internette modem yerine router de oluyordu.
Kafamdaki routerlar şunlar:
Keenetic Ultra Router
www.epey.com
Sizce bu yukarıda paylaştığım routerdan 2 tane mi almalıyım? Yoksa TurkNet'in vereceği modeme ek +1 router yeterli midir?
Benzer fiyatta daha iyi router veya başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
1 - TurkNet'in getireceği modem + 1 adet router mi almalıyım?
2 - Hızda kesinti olmasın, yüksek performans alabileceğim ayrıca uyumlu olsun diye 2 adet benzer marka router mı almalıyım? Sanırım fiber internette modem yerine router de oluyordu.
Kafamdaki routerlar şunlar:
Keenetic Ultra Router
TP-Link Archer AX72 Router
TP-Link Archer AX72 Router detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sizce bu yukarıda paylaştığım routerdan 2 tane mi almalıyım? Yoksa TurkNet'in vereceği modeme ek +1 router yeterli midir?
Benzer fiyatta daha iyi router veya başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.