TurkNet güzel mi?

AresSenseii

Hectopat
Merhabalar; ben 10 aydır falan Millenicom kullanıyorum ve hiç memnun değilim. TurkNet geçmek istiyorum, altyapım var. Kullanan arkadaşlar varsa sundukları hizmetten memnunlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar; ben 10 aydır falan Millenicom kullanıyorum ve hiç memnun değilim. TurkNet geçmek istiyorum, altyapım var. Kullanan arkadaşlar varsa sundukları hizmetten memnunlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

Türk Telekom tercih etmeyin yeterli. Türk Telekom internetinizi sınırlıyor. TurkNet'te böyle bir sorun yok. Ben 86 liraya 12D 1U alıyorum siz düşünün. 90 liraya TurkNet daha mantıklı.

Şimdiden teşekkürler.

Kullanıp memnun olan insan sayısı oldukça fazla duyduğuma göre bir sorun oluştuğunda hemen ilgilenip sorunu çözüp mağdur etmiyormuş kullananlar söylüyor.

Güzel fakat internetin ile ilgili bir arıza çıktı mı gör bakalım sana yardım eden 1 kişi var mı? Uygulamalarından yazsan ne zaman cevap verecekleri belli değil. 7+ yıldır türknet kullanıcısıydık Türk Telekom'a geçtik. Adamlara daha telefonla ulaşamıyoruz bile.

Güzel fakat internetin ile ilgili bir arıza çıktı mı gör bakalım sana yardım eden 1 kişi var mı? Uygulamalarından yazsan ne zaman cevap verecekleri belli değil. 7+ yıldır TurkNet kullanıcısıydık Türk Telekom'a geçtik. Adamlara daha telefonla ulaşamıyoruz bile.

Atan düşüp eşeğe binmek bu olsa gerek😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı