Çözüldü TurkNet hız düşüklüğü olmamasına rağmen internetin yavaşlaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
7.730
Makaleler
28
Çözümler
402
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, birkaç gündür internet yavaştı. Speedtest'e girmek bile işkenceydi ama Speedtest açıldıktan sonra hız testi yaptığımda 45-50 Mbps'yi görüyordum... 45-50 Mbps sonuç veren bir internetin yavaş olması garibime gitti.

Windscribe VPN'i Atlanta konumunda etkinleştirip test ettiğimde internetim hızlı tepki veriyordu, olması gerektiği gibi, ancak VPN'i devre dışı bıraktığımda yine soruna maruz kalıyordum.

TurkNet'te destek kaydı açtım ve durumu açıkladım. İncelemeler yapıldığında, bağlı olduğum santral ve saha dolaplarında genel bir problem tespit edildiği ve ilgilenildiği söylendi. Böylelikle sorun çözüldü.

Garip bir durum olduğu için paylaşmak istedim sizlerle. İyi Sosyaller!
 
Senin normal olabilir o zaman bence bu sorun değil.
Düne kadar 45-50 Mbps'ydi. 60 Mbps'yi şu anda alıyorum, destek kaydı açıp durumu çözdürdükten sonra yani.

Olay 45-50 Mbps olması değil. 45-50 Mbps'de kağnı gibi bir internet olmaz ancak öyleydi...
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı