TurkNet hız problemi

Makaleler
1
Daha fazla  
Şu hız daha geçen günlerde 35Mbps idi neden böyle olmuş olabilir? Ayrıca sürekli kesiliyor.
Aklıma port değiştirme veya hız düşürme gibi kötü senaryolar gelmiyor değil...
Benim dışımda böyle bir sorun yaşayan var mı? TurkNet 35/5 kullanıyorum. Bursa/Yıldırım.
Not: Test kablo ile yapıldı.

Başlıksız-1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, arayıp sorun. Belki altyapı çalışmaları falan vardır.

Hocam, arayıp sorun. Belki altyapı çalışmaları falan vardır.
Hocam benim mahallem ne yazık ki altyapı çalışması yapılacak bir yer değil. Böyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum. Ayda yılda bir kesilen, hızı düşmeyen internet şimdi sık sık kesiliyor ve hız almıyor. Üstelik kablo ile test yapmama rağmen 40ms gecikme değeri veriyor. Yarın ilgileneceğim.

Şuan Türknet bende de rezalet durumda. 1 Mbps bile alamıyorum. İstanbul'dayım. Genel olarak Türknet'te bi sıkıntı var sanırım. Sabah normaldi çünkü.
Hocam 3-4 gün önce sıkıntısız idi. Birden bire birkaç kere kesilmeye, hız düşmeye başladı. Sorun çözülür umarım en kısa sürede.

Şu hız daha geçen günlerde 35Mbps idi neden böyle olmuş olabilir? Ayrıca sürekli kesiliyor.
Aklıma port değiştirme veya hız düşürme gibi kötü senaryolar gelmiyor değil...
Benim dışımda böyle bir sorun yaşayan var mı? TurkNet 35/5 kullanıyorum. Bursa/Yıldırım.
Not: Test kablo ile yapıldı.

Eki Görüntüle 843848
Dün zaten biraz sorun var gibiydi. TürkNet kullanan bir arkadaşım da aynı durumla karşılaşmış. Ama yine de bu kadar düşmesi ilginç. Hat Değerlerinizi atar mısınız?

Dün zaten biraz sorun var gibiydi. TürkNet kullanan bir arkadaşım da aynı durumla karşılaşmış. Ama yine de bu kadar düşmesi ilginç. Hat Değerlerinizi atar mısınız?
Hocam yukarıda değerler mevcut. Bu bir sorun değil ben ne olduğunu anladım. Bu konuyu açtıktan bir kaç saat sonra hızım eski haline döndü, ne hikmetse gece vakti düzeldi. Tabii ki bu tesadüf değil. Bana göre bilerek kısıyorlar değerleri. Benim mahallem de oturup Türknet kullanan bir arkadaşım daha var. O da benim ki ile aynı değerleri alıyor.

Anlayacağınız İnternet servis sağlayıcılarımız hak yeme görevlerini başarıyla sürdürüyorlar.

Hocam yukarıda değerler mevcut. Bu bir sorun değil ben ne olduğunu anladım. Bu konuyu açtıktan bir kaç saat sonra hızım eski haline döndü, ne hikmetse gece vakti düzeldi. Tabii ki bu tesadüf değil. Bana göre bilerek kısıyorlar değerleri. Benim mahallem de oturup Türknet kullanan bir arkadaşım daha var. O da benim ki ile aynı değerleri alıyor.

Anlayacağınız İnternet servis sağlayıcılarımız hak yeme görevlerini başarıyla sürdürüyorlar.
Benimde bugün saat 16.00 civarlarında düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı