TurkNet hızı kış aylarında düşer mi?

Burada bir düzeltme yapayım. 50 Mbps alanda aynı parayı ödüyor 100 Mbps alanda yani 100'lük için ödemiyor o parayı.
Ancak 100 Mbps hız alabiliyor, TurkNet yüzünden alamıyor ama.
Ama işte işin yasal tarafında sana 100'e kadar verebilir olarak görünüyor bu yüzden sadece ilişkisini kesebilir ama diğer ISS'ler daha beter fahiş fiyatlara çok kötü hızlar veriliyor, Türkiye'de TurkNet'ten iyisi yok gibi ben bütün ISS'leri denemiş biri olarak en verimli ve F/P olan TurkNet.
Yasal taraf o yönde olsa ne olacak. Taahhüt yok zaten, istediği zaman iptal edebilir.

Dediğim gibi iptal etsin etsinde yerine ne kullanacak dostum diğer ISS'ler berbat.
İki arkadaşım TurkNet kullanıyor, ben Türk Telekom kullanıyorum. Hızım onlara göre düşük ama stabil bir internetim var. İkisinin de interneti gün içinde en az 3 kere gidiyor. Stabil ama düşük hızlı tercih ederim şahsen.

İki arkadaşım TurkNet kullanıyor, ben Türk Telekom kullanıyorum. Hızım onlara göre düşük ama stabil bir internetim var. İkisinin de interneti gün içinde en az 3 kere gidiyor. Stabil ama düşük hızlı tercih ederim şahsen.
Onların oturduğu semtte sıkıntı olabilir benimde yakınlarımın çoğu TurkNet kullanıyor ve gayet memnun hiç bir sorun yaşamıyorlar fakat ben taahütten dolayı 2 sene daha bela olan Türk telekomdayım bıraktığım zaman TurkNet'e geçiş yapıcağım.

anlamadığım nokta şu ilk başlarda 94 MB internet evime gelirken niye şimdi gelmiyor ne değişti ki
Hocam altyapınızla alakalı olabilir veya ISS'nizle alakalı olabilir.

Hocam ben 6 aydır Türk Telekom kullanıyorum, çoğu kişi pek çok sorun yaşıyor ama ben aşırı memnunum. İlk 3 ay 24 mbps aldım (100 TL) sonra son 3 aydır 3 - 5 TL farkla 35 mbps alıyorum. İnternet değerlerim :
İnternet değerleri.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı