Turknet Hizmet İptali için 5 Gün İstiyor

Katılım
11 Eylül 2017
Mesajlar
25.841
Makaleler
42
Çözümler
263
Arkadaşım yaklaşık 9 gündür arıza için Turknet ve TT ekipleri ile uğraşıyor.

Kendileriyle birlikte aynı anda yan evin de interneti arızalanıyor ve onlara arıza için destek veriyor ama arkadaşımın evine destek vermediler. Turknet ve TT arasındaki iletişim bence sıfır.

Üstüne suçu bizimkilerin üstüne attılar, TT aradığında size ulaşamamış gibisinden. Halbuki yan evin işini yaptıktan sonra tuymüşler.

Bu olaylardan sonra Turknet hizmet iptali için aradık, 5 iş gününe kadar süreyi duyunca şaşırdık. Hizmet aktif bile değilken 5 gün uzun bir süre değil mi?

Turknet kendi altyapısı ile başarılı olabilir ama diğer altyapılar üzerinden verdikleri internete yeteri kadar sahip çıkmadılarını düşünmekteyim.

İptal sürecini nasıl en kısa sürede tamamlayabiliriz?
 
Telefonla arayıp sesli onay alınması gerektiğinden, firmalar 3-5 gün aralık koyuyor. Onay sonrası ise 1 gün içinde devre kapanıyor.
Turknet ve TT arasındaki iletişim bence sıfır.
Buna katılıyorum. Önce kullanıcı arıza kaydı açıyor ve TurkNet görevlisi inceliyor. Ardından TT'ye iş emri bırakılıyor. Sonrasında TT bunu inceleyip ilgili birime ve bölgeye yönlendiriyor.

TT kullanan birine göre %50 uzuyor. TT ekipleri de alternatif firma olduğundan pek iplemiyorlar gibi. Müşteri kazanmak ve pirim amaçlı yapılan hareketler...

Zaten TurkNet ekiplerinin kalitesi pek iyi sayılmaz. Ankastreye bırakılan etikete, kabloyu ek yaparak bağlıyor. Ankastreye müdahale etmek istemiyor olabilirsiniz ama en azından ekleri YAK-1 kullanacak yapın. Kullanıcıdan kurulum ücreti alırken sesiniz çıkmıyor...
 
Başvurdum kendi altyapıları mevcut tam 1 ay bekledim her gün aramama rağmen ne teknik elemanları ne de operatörleri birbirlerinden haberi yok hepsi farklı şeyler söyledi en son iptal başvurusu yapıp Superonline geçtim.
 
Altyapınız TurkNet değilse başka sağlayıcılardan internet almamak lazım. Ben yaklaşık 1 yıldır TurkNet GigaFiber kullanıcısıyım 1 yıldır cidden hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama diğer kullanıcılar yaşayabiliyor, Türkiye'de internet şans işi maalesef kesin bir doğru yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı