TurkNet kullanıyorsan, altyapın FTTH ise ve 100Mbps üstü altyapın GigaFiber, zaten normal şartlarda da az aliyormussun, 900/900 en düşük 800/800 simetrik vermesi gerekir.
Bu sorun ne zaman oldu, ilk baglandiginda 800-900Mbps alabiliyor muydun?
Tam altyapı yok derken, gigafiber altyapısı yok mu yani? Detaylı şekilde anlatır mısın?Kral zeytinburnunda tam altyapı yok, yaptığım en fazla test 330-290'dır
Hocam dediklerinizden bir şey anlaşılmıyor. Gigafiber altyapısında mısınız değil misiniz? Altyapı var mı yok mu sorusuna tam altyapı yok diye bir cevap veremezsiniz ki? Detaylandırın sorunuzu.Kral zeytinburnunda tam altyapı yok, yaptığım en fazla test 330-290'dır
Hocam dediklerinizden bir şey anlaşılmıyor. GigaFiber altyapısında mısınız değil misiniz? Altyapı var mı yok mu sorusuna tam altyapı yok diye bir cevap veremezsiniz ki? Detaylandırın sorunuzu.
Binanızda (muhtemelen bodrumda...) TurkNet'e ait bir dağıtım kutusu olmalı. Büyük olasılıkla onun üzerinde yazar Gigafiber olduğunu.Bende tam bilmiyorumda GigaFiber altyapısı var diye hatırlıyorum.
Kral valla evde fiber kutusu ile modem var, binada başka TürkNet kullanan yokBinanızda (muhtemelen bodrumda...) TurkNet'e ait bir dağıtım kutusu olmalı. Büyük olasılıkla onun üzerinde yazar Gigafiber olduğunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.