TurkNet internet hız değerleri nasıl?

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Görselde paylaştım.
TurkNet kullanıyorum fakat Türk Telekom alt yapısını kullanıyorum.
İnternet hızım 100mgb desteklıyor diye bılıyorum. Aldıgım ınternette 100 olması lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-23 161027.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 161027.png
    39,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bize detaylı bilgi vermelisiniz, altyapınız FİBER mi yoksa VDSL Mİ? Ayrıca maksimum desteklenen değeri de siteden bakıp bize söyleyin. VDSL ise değerler normal olabilir çünkü evinizdeki bakır kablolar eskimiş yıpranmış olabilir, sokağınızdaki bakır kablolar eskimiş yıpranmış olabilir yani çok fazla etken var.

Öncelikle bize detaylı bilgi vermelisiniz, altyapınız FİBER mi yoksa VDSL Mİ? Ayrıca maksimum desteklenen değeri de siteden bakıp bize söyleyin. VDSL ise değerler normal olabilir çünkü evinizdeki bakır kablolar eskimiş yıpranmış olabilir, sokağınızdaki bakır kablolar eskimiş yıpranmış olabilir yani çok fazla etken var.
Vdsl.
Hangı sıteden mac degerı ögrenebılırım ?
Evimdeki kablolar turk telekom tarafından0değiştirildi 1 sene önce. Ama dışardakı kablo eskı olblr ?

VDSL.
Hangı sıteden Mac degerı ögrenebılırım?
Evimdeki kablolar Türk Telekom tarafından0değiştirildi 1 sene önce. Ama dışardakı kablo eskı olblr?

Bu siteden bakabilirsin, göknet nedense bende çalışmıyor sende eğer çalışıyorsa orayı da deneyebilirsin ikisini de veriyorum ayrıca TurkNet üzerinden de sorgulaman için 3 farklı site veriyorum hepsini dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı