TurkNet internet iyi mi?

Evet müşteri hizmetleri konusunda biraz sıkıntı var her şehirde bayisi vs yok galiba ama Technopat ekibi ile TurkNet'ten bir yetkili yaptığı röportajda bu eksikliklerini gidermek istediklerini vs yazmışlardı.
Bende TurkNet kullanıyorum 64Mbps hız destekliyordu bana 50Mbps geliyor. Çok sorun değil 64 olan hız tahmini oluyor zaten. Söz verdiği hızı alamama gibi bir durum söz konusu değil yani.

Bahsettiğim röportajı aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sorgulatınca böyle gözüküyor. Şimdi aylık 140 TL' ye 1000 mbps mi alacağım eğer TurkNet' e geçersem?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220329-085618_Brave.jpg
    Screenshot_20220329-085618_Brave.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 146
Evet o kadar hız alırsın geçersen 😀
Omen tanrem (Kasıtlı yazım hatası.)
Affedersiniz de diğer markalar bizi kazıklıyormuş yıllardır. Cayma ücreti de onlardanmış. Baya iyi. Ben bunu bir babamla konuşayım.
Bir de dostlar, TurkNet' in kendi verdiği modem 800- 900 Megabit destekler mi?

Son düzenleme:
Omen tanrem (Kasıtlı yazım hatası.)
Affedersiniz de diğer markalar bizi kazıklıyormuş yıllardır. Cayma ücreti de onlardanmış. Bayağı iyi. Ben bunu bir babamla konuşayım.
Bir de dostlar, TurkNet'in kendi verdiği modem 800- 900 Megabit destekler mi?

Bilemiyorum benim halihazırda zaten Türk Telekom'un verdiği bir modem vardı 300Mbps destekliyordu o yüzden TurkNet'ten almadım. Bir bilgim yok yani.

Omen tanrem (kasıtlı yazım hatası.)
Affedersiniz de diğer markalar bizi kazıklıyormuş yıllardır. Cayma ücreti de onlardanmış. Bayağı iyi. Ben bunu bir babamla konuşayım.
Bir de dostlar, TurkNet'in kendi verdiği modem 800- 900 megabit destekler mi?

Zaten GigaFiber olduğu için onlar kendileri modem hediye veriyorlar size 😀 desteklemiyorsa vermezlerdi herhalde 😅 kısmet bizim buraya gelmesini dört gözle bekliyorum bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı