Altyapınız yoksa berbat burada 16 Mbps destekliyordu sürekli ping ani kopma bazen gidiyor 4. 5 saat gelmiyor destek kayıtları cevap yok.
Ping sorunu mevcut bende umarım sizde de olmaz.
Sa hocalarım yakın zamanda Türk Telekom'un 12 Mbps'lik internetini değiştirip TurkNet'e geçmeyi düşündüm adreste sorgulama yaptım 71 Mbps internet 8 download diyor nasıldır ping çok umurumda değil hikayeki oynuyorum ama indirdiğim oyunlar genelde 70 40 GB arası yani bu internetle kısa sürede indirebilir miyim?
Mükemmeldir. Tavsiye ederim. 35 down 3 up alıyorum. Arkadaş kodumu verebilirim. Bedava 1ay kullanmak için.
İntermetten baktığıma göre 71 Mbps int alıyorum altyapı fena değil.
Online oynamıyorum ping umurumda değil indirme hızı lazım bana.
Tahaaütünüz varmı hemen mi geçeceksiniz.Teşekkürler TurkNet'e karar verdim oyunlar için TRdeki en iyi internet sanırım dizi falan izlerken takılmada yapmaz büyük ihtimal çok pahalıda değil türktelekoma 80 TL ödüyorum TurkNet 100 TL zaten.
Teşekkürler TurkNet'e karar verdim oyunlar için trdeki en iyi internet sanırım dizi falan izlerken takılmada yapmaz büyük ihtimal çok pahalıda değil türktelekoma 80 TL ödüyorum TurkNet 100 TL zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.