TurkNet internet nasıldır?

Sa hocalarım yakın zamanda Türk Telekom'un 12 Mbps'lik internetini değiştirip TurkNet'e geçmeyi düşündüm adreste sorgulama yaptım 71 Mbps internet 8 download diyor nasıldır ping çok umurumda değil hikayeki oynuyorum ama indirdiğim oyunlar genelde 70 40 GB arası yani bu internetle kısa sürede indirebilir miyim?

Mükemmeldir. Tavsiye ederim. 35 down 3 up alıyorum. Arkadaş kodumu verebilirim. Bedava 1ay kullanmak için.

Mükemmeldir. Tavsiye ederim. 35 down 3 up alıyorum. Arkadaş kodumu verebilirim. Bedava 1ay kullanmak için.

Teşekkürler TurkNet'e karar verdim oyunlar için TRdeki en iyi internet sanırım dizi falan izlerken takılmada yapmaz büyük ihtimal çok pahalıda değil türktelekoma 80 TL ödüyorum TurkNet 100 TL zaten.

İntermetten baktığıma göre 71 Mbps int alıyorum altyapı fena değil.

Online oynamıyorum ping umurumda değil indirme hızı lazım bana.

O zaman rahatlıkla geçebilirsiniz:)

Teşekkürler TurkNet'e karar verdim oyunlar için trdeki en iyi internet sanırım dizi falan izlerken takılmada yapmaz büyük ihtimal çok pahalıda değil türktelekoma 80 TL ödüyorum TurkNet 100 TL zaten.

Abone olurken bu kodu söylemeniz gerekiyor: 'NYF17YQ71SYJ' bedava 1 ay sen ve ben kullanabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı