TurkNet İnternet Paketi Yükseltme

Hüseyin35%

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
1.046
Çözümler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Biyomedikal Teknisyeni
3 aydır TürkNet kullanıyorum. Önceden TTNET kullanıyordum ve 50 Mbps paketi kullanırken hızım 50 Mbps görüyordu ve hiç kopma yaşamıyordum. TürkNet'e geçtiğimde bana 32 Mbps verdiler hat değerlerim 50 Mbps desteklemesine rağmen. Dün akşam altyapı çalışması yapılmış ve hattım 60 Mbps kadar destekliyor modem arayüzünde. Tekrar destek sistemine yazarak internet paketimi yükseltmek istediğimi söyledim. Sonucunu merak ediyorum. Sizce neden TürkNet desteklediği hızdan aşağısını veriyor?

Screenshot_7.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hattına 32 değil 35 Mbps tanımlanmış. TürkNet sadece YAPA olan müşterilerine 100 Mbps'e kadar hız sunuyor. WAE müşterilerine sadece ADSL 16 Mbps'e kadar ve VDSL 35 Mbps'e kadar hizmet sunuyor.
 
3 Aydır TürkNet kullanıyorum. Önceden TTNET kullanıyordum ve 50 Mbps paketi kullanırken hızım 50 Mbps görüyordu ve hiç kopma yaşamıyordum. TürkNet'e geçtiğimde bana 32 Mbps verdiler hat değerlerim 50 Mbps desteklemesine rağmen. Dün akşam altyapı çalışması yapılmış ve hattım 60 Mbps kadar destekliyor modem arayüzünde. Tekrar destek sistemine yazarak internet paketimi yükseltmek istediğimi söyledim. Sonucunu merak ediyorum. Sizce neden TürkNet desteklediği hızdan aşağısını veriyor?

Eki Görüntüle 317579

Merhaba, çok eski konu ama o zaman geçiş yapabildiniz mi üst pakete?
 
Evet geçiş yapabildim. Hatta 75 MBPS paketine de geçiş yaptım ama kopmalar olduğu için tekrar 50 MBPS paketine geçiş yaptım. Fiyat aynı olduğundan aynı gün içerisinde geçiş yapılmıştı.
 
VAE altyapısındayım. Paket Değişikliği menüsünde eğer paketler gözükmüyor ise destek kaydı aç güncellenmesini iste. Bende de gözükmüyordu destek kaydı oluşturdum güncellendi ve paketlere geçiş yapabildim.
 

Geri
Yukarı