TurkNet kopuyor

nickimyok

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bu son zamanlarda hemen her gün internetim en az yarım saatliğine gidip geliyor. Genellike erken gündüz saatleri ile akşam saatleri oluyor bu. Sizde de öyle bir şey var mı? Şehir merkezinde oturuyorum. Altyapıyla alakalı olması biraz saçma.

Merhabalar. Bu son zamanlarda hemen her gün internetim en az yarım saatliğine gidip geliyor. Genellike erken gündüz saatleri ile akşam saatleri oluyor bu. Sizde de öyle bir şey var mı? Şehir merkezinde oturuyorum. Altyapıyla alakalı olması biraz saçma.

Müşteri temsilcisini arayıp bilgi alman gerekiyor, çalışma olabilir, sorun, arıza olabilir. Bilgilendirirler sizi.

Benim de aynı problem. Sabah saatlerinde daha bir hissedilir oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı