TurkNet kullananlar memnun mu?

Pıng'imin fazla olmasının sebebi oyun oynarken arkada tarayıcı ve Discord açık, 4-5 tane telefon, 1 adet PS4 ve 1 adet laptop ve 1 adet de TV bağlı Wi-Fi'ye :D ama yine de fark ettirmiyor bence.

Hocam bunun sağlayıcı ile alakası var mı ben kullanırken 1 telefon bağlı olsa bile pingim 30'dan 150 küsurlere fırlıyor modemle mi alakalı yoksa sağlayıcı ile mi acaba?

Download ve Upload hızlarından memnunum. Ping canımı sıkıyor. TurkTelekom kullanırken ping değerim daha fazlaydı fakat sabitti. Şimdi tek cihaz bağlı ping bi 37 oluyor bi 650 oluyor anlamıyorum ben de. Aldıkları ücrete nazaran yine de iyi.

Hocam bunun sağlayıcı ile alakası var mı ben kullanırken 1 telefon bağlı olsa bile pingim 30'dan 150 küsurlere fırlıyor modemle mi alakalı yoksa sağlayıcı ile mi acaba?

Net bir bilgim yok, konum ve altyapı kaynaklı da olabiliyor. Teknik Desteği arayıp kontrol etmelerini isteyebilirsiniz.

Ben kullanmıyorum fakat bu zamana kadar rastladığım yorumların 1'i olumlu ise 1'i kötü, Superonline taahhütüm bitince muhtemelen NetSpeed'e geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı