TurkNet mi NetSpeed mi?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Merhabalar. Türk Telekom'da son aya girdim. Yeniden altyapı kuruldu ancak mesafe dolayısıyla 35 Mbps VDSL kullanabilirim. Tekrar emin olmak için sormak istiyorum NetSpeed mi daha iyi yoksa TurkNet mi? Kullanan kişiler altyapılarını ve ne düşündüklerini söyleyebilir mi rica etsem?

1621519419963.png

Bu da hat değerlerim. Ancak henüz yeni dolaba aktarılmadık o yüzden böyle şimdilik.

Peki neden hocam? Beni bu konuda ikna edebilir misiniz? Çünkü cidden fikre ihtiyacım var.

Her ikisini de VDSL altyapımda kullandım. Şu an NetSpeed kullanıyorum. TurkNet'de ms çok yüksek ve kesinti yaşıyordum sürekli. Ancak NetSpeed de kesinti veya hız düşmesi yaşamıyorum. Pingde gayet güzel.

Her ikisini de VDSL altyapımda kullandım. Şu an NetSpeed kullanıyorum. TurkNet'de ms çok yüksek ve kesinti yaşıyordum sürekli. Ancak NetSpeed de kesinti veya hız düşmesi yaşamıyorum. Pingde gayet güzel.
Peki müşteri hizmetleri deneyimi konusunda ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar. Türk Telekom'da son aya girdim. Yeniden altyapı kuruldu ancak mesafe dolayısıyla 35 Mbps VDSL kullanabilirim. Tekrar emin olmak için sormak istiyorum NetSpeed mi daha iyi yoksa TurkNet mi? Kullanan kişiler altyapılarını ve ne düşündüklerini söyleyebilir mi rica etsem?

Eki Görüntüle 1032684

Bu da hat değerlerim. Ancak henüz yeni dolaba aktarılmadık o yüzden böyle şimdilik.

Hocam 2 side tahadütsüz ama 35 almak istiyorsanız NetSpeed eğer 100 ise TurkNet daha mantıklı internet alırken ilk TurkNet denedim müşteri hizmetlerini bırak ilgilenmeyi senin arayabileceğin numara yok destek hattına yaziyorsun canları isterse 2 gün içinde ariyorlar 2 gün sonra ekipp gönderiyorlar 2 gün içinde çözülür diyorlar. Ama ilk NetSpeed alırsanız en azından müşteri hizmetlerinden faydanalanabilirsiniz

Peki müşteri hizmetleri deneyimi konusunda ne düşünüyorsunuz?

10 numara müşteri hizmetleri var, aradığın zaman direk 10 saniye içerisinde bağlanıyor ve sorun çözmek için her şeyi yapıyorlar. Ama TurkNet'te sorun yaşıyordum ilgilenmiyorlardı.

10 numara müşteri hizmetleri var, aradığın zaman direk 10 saniye içerisinde bağlanıyor ve sorun çözmek için her şeyi yapıyorlar. Ama TurkNet'te sorun yaşıyordum ilgilenmiyorlardı.
Anlıyorum hocam. Evet haklısınız TurkNet'e ulaşması zor. Ticket atmanız gerekiyordu onun için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı