TurkNet mi NetSpeed mi?

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
Burdur'da üniversite okuyacağım ve haftaya bağlatmak istiyorum. Hangisini neden tercih etmeliyim umarım bol bol öneriler alıp bir karar verebilirim :) 2'side iyi gibi duruyor, iletişim daha seri olduğu için bir tık NetSpeed tarafındayım ama Burdur için bilemiyorum hangisi daha iyi olup beni üzmez. Şimdiden teşekkürler.

NetSpeed. TurkNet ün saldığı için artık zamlı fiyatlar var.

Altyapı sıkıntılı değilse ikisi de üzmez. TurkNet kullanıyorum, önerim ondan yana olsun. :) Telekomluk sıkıntı yaşamadığınız sürece online destek yeterli oluyor.
Teşekkür ederim değerli vaktin için :) Fiber 100 destekliyor 2'side. Netspeed 10tl daha ucuz ilk 6 ay bi de sanırım ilk kurulumda 75TL para alıyor Turknet.

Yurtdışındayım. Kız arkadaşımın numarasına sms gönderttim. Yanlışlıkla başvuru yaptıktan sonraki ekranı kapattım. Umarım kız arkadaşıma tekrar mesaj gelir detaylı çünkü şuan gelen bişey yok :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı